Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Mali kućni aparati LG Electronics-a ulaze na velika vrata i ovog proleća

Uske veš mašine sa antialergijskim efektima i kompakt usisivači za lakše prolećno spremanje kuće

Beograd, 18. mart 2010. – Činjenica je da su dolaskom proleća mnoge stvari u kući pune prašine i potrebno ih je očistiti i spremiti za upotrebu, a posebnu pažnju treba obratiti na antialergijski nivo čistoće. Imajući u vidu tradicionalno prolećno spremanje, kompanija LG je i ovog proleća pripremila niz proizvoda koji olakšavaju posao čišćenja u kući.

Svako od nas želi da živi u čistom okruženju, bez prašine i prljavštine, a to je naročito važno za osobe koje pate od alergija. Upravo u tome može da pomogne LG F1068LD veš mašina. LG Inverter Direct Drive modeli veš mašina su duboki svega 44cm, i 25 odsto su manji u odnosu na tradicionalne mašine za veš, tako da se lako uklapaju u uzan prostor kupatila, a troše manje energije zahvaljujući A+ nivou uštede električne energije. Antialergijski efekat ovog modela je sertifikovan od strane Britanskog instituta za alergologiju, budući da njegove higijenske funkcije izbacivanja vode odstranjuju prašinu i grinje.

Ukoliko tokom pranja dođe do iznenadnog nestanka struje, model LG F1056LD ima rešenje - on poseduje program kojim automatski memoriše fazu u kojoj je pranje prekinuto i nastavlja rad odmah po ponovnom napajanju strujom. Ovaj inteligentni model sam registruje količinu veša, vrši odabir dužine pranja, odgovarajuće temperature i optimalnog nivoa vode, obezbeđujući minimalnu potrošnju vode i električne energije.

Ako se krajem dana desi da imate još preostalog veša za pranje, nema razloga za paniku. Možete programirati svoju veš mašinu od 3 do 19 sati unapred, tako da je pranje gotovo do ujutru. Istovremeno, možete mirno da spavate, zahvaljujući tihoj LG F1222 ND veš mašini čiji mehanizam ne sadrži direktno dodirivanje komponenata, što omogućava pranje veša bez ikakvih vibracija ili buke.

Pored veš mašina, kompanija LG Electronics nudi i preporučuje modele usisivača, kao što je VK8820UHA, kojima brzo i jednostavno možete postići visok antialergijski nivo čistoće vašeg doma. Ovaj model ima funkcije kompresovanja prašine, multi-ciklon sistem i HEPA13 filter, koji se efikasno bore protiv prašine i drugih izvora alergija u kući. Kompaktan dizajn ovog modela, odeljak za sakupljanje prašine koji se prazni jednim potezom i drška sa teleskopskom cevi pružaju komfor i kontrolu, na koje ste navikli pri korišćenju svih LG proizvoda. Pored pomenutog modela, LG vam nudi i LG VC6818NRT usisivač sa „Cyking” tehnologijom koju čine specijalno dizajnirani plastični odeljak za sakupljanje prašine, kapaciteta 1.5l, kao i separator sitne prašine sa cilindričnim HEPA13 filterom, koji sprečava da najfinija prašina odlazi izvan odeljka za sakupljanje i zaprlja ceo usisivač.

Treće rešenje je model LG VC4916NN koji nudi jedinstven „Ellipse Cyclone“ sistem rešavajući vas i najsitnijih čestica prašine iz itisona ili tepiha, dok se unutrašnje vibracije smanjuju zahvaljujući novom „Vertice“ izduvnom sistemu koji uvećava snagu usisavanja.

Više infomacija o ovim proizvodima možete pronaći na www.lge.rs


# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lg.com
www.lge.rs