Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Međunarodno priznanje za LG 4K Ultra HD USB-C monitor

  • Updated
  • 2016 05. 18

Beograd, 18. maj 2016. godine – Novi LG 4K Ultra HD USB-C monitor ekrana dijagonale 27 inča (model 27UD88), prepoznat je od strane svetskih organizacija za ispitivanje profesionalnih standarda preciznosti boja, rezolucije slike i produktivnosti. Organizacije kao što su Intertek, TUV, UL i VESA sertifikovale su ili potvrdile da LG 27UD88 monitor ispunjavanja najviše standarde u domenu kvaliteta slike i performansi.
 

Britanska grupa laboratorija za ispitivanje kvaliteta, Intertek, nagradila je LG 27UD88 monitor Quality Performance Mark sertifikatom, nakon testiranja preciznosti i stope reprodukcije boja, ugla gledanja i rezolucije signala koju monitor može da prikaže, i potvrdio je da su sve ispitane karakteristike u skladu sa IDMS verzijom 1.03 standarda. Nemačko udruženje za testiranje, inspekciju i sertifikovanje, TÜV Rheinland, smatra da je kvalitet slike na monitoru superioran, dok je UL takođe potvrdila kvalitet LG 27UD88 monitora. Kreiran da bude kompatibilan sa laptop i MacBook računarima zahvaljujući USB-C i Thunderbolt 3 portovima, LG 27UD88 je prvi USB – C monitor, koji je dobio VESA sertifikat.
 

„Očekujemo da će se potražnja za Ultra HD monitorima utrostručiti ove godine u odnosu na prethodnu. Vodeća LG tehnologija ekrana nalazi se na svakom našem monitoru, s toga nije iznenađenje da je kvalitet naših 4K monitora prepoznat od strane svih vodećih međunarodnih organizacija za testiranje potrošačke elektronike, kao i organizacija za proveru kvaliteta“, izjavio je Jang Ik-hwan, šef odeljenja za monitore i računare u kompaniji LG.

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.