Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Multi V S i Therma V premijerno predstavljeni na domaćem tržištu

Beograd, 29. septembar 2014. godine – LG Electronics (LG), lider u proizvodnji potrošačke elektronike i HVAC rešenja, predstavio je svoja najnovija energetska resenja tokom „Dana Projektanata” u Kovilovu.

Predavanja, prezentacije i demonstracije održali su regionalni i lokalni stručnjaci kompanije LG s ciljem upoznavanja publike s detaljima naprednih uređaja i rešenja, poput softvera LATS CAD koji projektantima pomaže i štedi vreme pri izradi specifičnih projekata na VRF sistemima.

„Izuzetno nam je drago što stručnoj javnosti i korisnicima u Srbiji možemo da predstavimo najsavremenija energetska rešenja, kao što su Multi V S i THERMA V uređaji. Ovi napredni sistemi nude maksimum za uložena sredstva, a pored pojednostavljenog upravljanja, odlikuje ih i izuzetna energetska efikasnost. Ponosni smo na tehnološki napredne proizvode kompanije LG i rešenja koja pružaju više projekantima, a krajnjim korisnicima prijatno životno i radno okruženje”, izjavio je Nenad Črnila, Nenad Črnila, regionalni menadžer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja.

Na konferenciji su lansirani Multi V S s Hydrokitom kao i sistem za zagrevanje vazduha i vode Therma V s tehnologijom Inverter V. Predstavljeni su i trenutna linija CAC proizvoda, Multi V IV sistem kao i pregled lokalnih referentnih objekata i uspešno realizovanih projekata. Na događanju je pokrenut B2B portal (http://partner.lge.com/hr) namenjen projektantima i instalaterima koji traže brz i jednostavan pristup relevantnim informacijama.

Učesnici su imali prilike da se podsete na LG Designer Incentive Program čiji je cilj kontinuirana edukacija i podrška stručnjacima kako bi im se omogućilo da što bolje razumeju najnovije VRF proizvode i mogućnosti njihove primene.

Ova konferencija prvobitno je organizovana u Mađarskoj pre četiri godine, a njen uspeh podstakao je LG da slične događaje organizuje i u regionu sa ciljem da profesionalcima predstavi energetski efikasna rešenja kompanije.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.