Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Nagy durranás kicsiben

  • Updated
  • 2010 01. 25

Budapest, 2010. január. 25. - Már kapható itthon az alig névjegykártya méretű, teljes érintőképernyős mobiltelefon, az LG POP GD510. A kompakt, egyszerűen kezelhető, funkcionális készülékhez napelemes akkumulátor is vásárolható, így védi a környezetet, és korlátlan szabadságot ad a felhasználóknak.

A kompakt méret komplett multimédia eszköztárat rejt: 3 megpixeles kamera, videórögzítés, MP3- és videólejátszó, FM-rádió, internet böngésző. A POP közvetlen hozzáférést biztosít az iWiW, a Facebook, a Twitter és a MySpace online közösségi oldalakhoz. A nagyméretű képernyőn könnyen kezelhető a böngésző, sőt az online kapcsolatnak köszönhetően megoszthatók a kiváló minőségű fényképek és videófelvételek is, de ezek a telefon 8 gigabájtos memóriáján is tárolhatók.

Az LG-re jellemző letisztultság jegyében a GD510 előlapján mindössze egyetlen gomb található, amely az elegancia mellett garantálja az intelligens kezelést is. A teljes érintőkijelzőt pedig észrevétlenül öleli körül egy keskeny, mindössze 4,8 mm-es keret. A rózsaszín, fekete, borvörös, ezüst és lila színek között pedig garantáltan mindenki megtalálja a hozzá leginkább illőt.

A GD510 testre szabhatóságával a választás szabadságát adja. A környezet védelméért napelemes akkumulátorral is megvásárolható, amely 11 perc töltéssel 3 percnyi használatot tesz lehetővé, és a napenergia hasznosításával a készülék élettartama is megnő. A készülék feltöltött állapotára hangjelezés figyelmeztet, ezzel is elősegítve az energia-megtakarítást. A telefon gyártása során nem használtak veszélyes anyagokat, sőt az LG POP GD510 csomagolása is környezetbarát, újrahasznosított papírból készült szója-alapú festék felhasználásával.

Korlátlan szabadság, korlátlan szórakozás, optimatizált funkciók páratlan egyszerűséggel, kompakt formában. Az LG POP GD510 már kapható az LG Mobile Márkaboltban, a T-Mobile és a Vodafone hálózatában.

A készülék bruttó ajánlott fogyasztói ára 49 990 forint.

Nagyfelbontású képek: ftp://LG@wellserver.well.hu/Pictures/GD510/

(felhasználónév: LG)

# # #

LG Electronics

Az LG Electronics, Inc. a szórakoztatóelektronikai, háztartási elektronikai és mobilkommunikációs termékek egyik vezető szállítója és technológiai megújítója világszerte. A vállalat több mint 82 000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 114 különböző pontján. Az LG Electronics öt üzleti részlegét beleszámítva - szórakoztatóelektronika, háztartási elektronika, légkondicionáló, üzleti megoldások és mobilkommunikáció - 2008-ban összesen 44,7 milliárd dolláros bevételt ért el. Az LG a világ vezető mobiltelefon, laposképernyős tévé, légkondicionáló készülék, elöltöltős mosógép, optikai tároló, DVD lejátszó és házimozi rendszer gyártója. Az LG a Forma1-el kötött hosszú távú megállapodás értelmében az A Global Partner of Formula 1TM and A Technology Partner of Formula 1TM címek tulajdonosa lett. E magas szintű szövetség részeként az LG kizárólagos megjelöléseket használhat, valamint exkluzív marketingjogokra tesz szert a nemzetközi sportesemény hivatalos szórakoztatóelektronikai, mobiltelefon, illetve adatfeldolgozó partnereként. További információ: www.lg.hu

LG Electronics Mobile Communications Company

Az LG Electronics Mobile Communications Company egy a vezető mobiltelefon gyártók közül. A csúcstechnológia és az innovatív formatervezés ötvözésével az LG arra törekszik, hogy világszerte minőségi mobilkörnyezetet teremtsen vásárlói számára. Folyamatosan fejlesztett vezeték nélküli megoldásainak széles skálájával az LG dinamikusan növeli jelenlétét és részesedését a globális mobilkommunikációs piacon.