Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Najnovije LG Tone Platinum slušalice

Beograd, 17. februar 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće najnoviju seriju Tone Bluetooth slušalica na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, koji će trajati od 22. do 25. februara. Nove Tone Platinum slušalice poseduju moderan dizajn, a vrhunski kvalitet zvuka omogućen je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Harman Kardon.

Slušalice su namenjene profesionalcima, ali i vatrenim ljubiteljima muzike. Novi balanced armature dizajn omogućava manju distorziju, dok aluminijumsko kućište doprinosi kvalitetnijem zvuku. Slušalice poseduju aptX™ HD Audio Codec koji pruža kvalitetan zvuk poput nekadašnjeg zvuka koji je emitovao CD, a koji reprodukuje pun audio opseg i smanjuje kašnjenje zvuka. Na ovaj način značajno se smanjuje i bit rate bez uticaja na kvalitet. Slušalice takođe poseduju dualni mikrofon koji omogućava jasan i čist zvuk pri obavljanju poziva, čak i u najbučnijem okruženju.

Elegantna aluminijumska završna obrada TonePlatinum slušalica pruža vrhunski izgled, dok njegov dizajn omogućava nošenje slušalica satima bez osećaja nelagodnosti. Kako bi dodatno poboljšala praktičnost za korisnike, kompanija LG je dodala i glasovne komande za rukovanje dolaznim pozivima, dok Tone & Talk aplikacija sadrži dve nove funkcije, Voice memo i Find Me, koje podržava bilo koji smart telefon sa Android operativnim sistemom (počevši od verzije 4.1).

„LG Tone Platinum slušalice predstavljaju inovativnu tehnologiju čiji je cilj da pruži vrhunski kvalitet zvuka u formi koju će milioni korisnika poželeti. Ova serija je bez premca u bežičnom bluetooth svetu, koji predstavlja ključnu rastuću oblast poslovanja kompanije u svetu mobilne industrije“, izjavio je Michael Park, potpredsednik odeljenja za Innovative Personal Devices Business u kompaniji LG.

„Drago nam je da smo u prilici da sarađujemo sa kompanijom LG na novoj seriji slušalica. Kompanija Harman Kardon ima preko 60 godina iskustva u stvaranju vrhunskog zvuka i audio tehnologije. Kada proizvod kao što su LG Tone Platinum slušalice nosi naziv Harman Kardon, to je potvrda da će uređaj ponuditi najkvalitetniji zvuk u svojoj klasi, uz izvanredan dizajn“, izjavio je Michael Mauser, izvršni potpredsednik i predsednik odeljenja Harman Lifestyle.

Nove LG bluetooth slušalice biće dostupne u Sjedinjenim Američkim Državama u martu, a zatim i na drugim ključnim tržištima u Aziji, Evropi i Latinskoj Americi. Posetioci ovogodišnjeg Svetskog kongresa mobilne telefonije biće u prilici da se uvere u kvalitet novih Tone Platinum slušalica na štandu kompanije LG u hali 3, Fira Gran Via, od 22. do 25. februara.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.