Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Najnoviji LG 3D telefon dostupan u Evropi

Sa modelom Optimus 3D Max, kompanija LG nastavlja sa daljim razvijanjem mogućnosti reprodukcije 3D sadržaja na mobilnom telefonu

Beograd, 23. april 2012. – Kompanija LG Electronics (LG) danas će zvanično pustiti u prodaju novi model 3D smart telefona – LG Optimus 3D Max. Prvobitno predstavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije u Barseloni, LG Optimus 3D Max poseduje poboljšane tehničke karakteristike i više 3D opcija u tanjem i lakšem pakovanju.

„Želimo da sa LG Optimus Max modelom pomerimo granice kada je u pitanju zabava na mobilnim telefonima“, izjavio je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Naš 3D telefon nove generacije je znatno tanji i lakši od svog prethodnika, a korisnici će imati priliku da uživaju u savršenom prikazu, kako u 3D tako i u 2D rezoluciji slike.”

LG Optimus 3D Max poseduje 3D Konverter opciju koja omogućava konvertovanje Google Earth, Google Maps i sličnih programa u vrhunski 3D prikaz. Uz pomoć 3D Video Editor funkcije, korisnici mogu i vršiti izmene zabeleženog 3D video sadržaja na samom telefonu u realnom vremenu. 3D Hot Key taster, koji je postavljen na bočnoj strani telefona, omogućava lako i brzo prebacivanje između 2D i 3D prikaza slike. Korisnicima će naknadno biti dostupne i dodatne funkcije, poput HD konvertera i Range Finder opcije.

Optimus 3D Max je 2 milimetra tanji i 20 grama lakši od svog prethodnika, tako da poseduje debljinu od samo 9,6 milimetra i neverovatnu težinu od 148 grama. Novi 3D telefon kompanije LG koristi dve kamere, od kojih svaka ima rezoluciju od 5 megapiksela i koje snimaju i fotografišu u 3D formatu. Snimljeni sadržaj se može gledati na samom telefonu bez upotrebe 3D naočara ili, uz njihovo korišćenje, na 3D monitorima i televizorima.

Ključne karakteristike:

    •  Procesor: 1.2GHz Dual-Core (OMAP4430)
    •  Ekran: 3D WVGA ekran dijagonale 4,3 inča sa Corning® Gorilla® Glass 2 tehnologijom
    •  Memorija: 8GB Internal Storage, 1GB interna memorija, Micro SD memorijska kartica (maksimalno do 32GB)
    •  Kamera: 2X5MP (3D stereoskopska) dual-lens (pozadi) i VGA (napred)
    •  Operativni sistem: Android 2.3 Gingerbread
    •  Kapacitet baterije 1,520 mAh
    •  Ostalo:
        °  HSPA + 21Mbps
        °  HDMI konekcija za 2D/3D TV/monitor
        °  DNLA konekcija za TV/PC (omogućena i za 3D video sadržaj)
        °  podrška za NFC tehnologiju, opcija LG Tag+

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.