Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Najnoviji LG telefoni izuzetno bezbedni za korišćenje

  • Updated
  • 2016 05. 12

Beograd, 12. maj 2016. godine – Smart telefoni kompanije LG Electronics (LG), G5 i V10, sertifikovani su od strane Nacionalnog partnerstva za bezbednost podataka Sjedinjenih Američkih Država (NIAP) jer zadovoljavaju međunarodne sigurnosne standarde u korporativnom okruženju. Ovim se potvrđuje da dva modela LG smart telefona pružaju izuzetno visok sigurnosti pri korišćenju, naročito kada je reč o poslovnim korisnicima.
 

Vodeći smart telefoni kompanije LG, opremljeni su GATE tehnologijom zarad veće bezbednosti platforme, mreže i aplikacija koja pruža siguran i pouzdan pristup poslovnim podacima. Tehnologija zaštićenog korporativnog pristupa (GATE), je bezbednosna platforma namenjena preduzećima koju je 2013. godine razvila kompanija LG kako bi pružila različita bezbednosna rešenja, kao što su recimo sistem protiv hakovanja i sisteme upravljanja poslovnim mobilnim telefonima. Složene sigurnosne komponente koje poseduje ova platforma pomažu da se održi integritet softverskih komponenti, jača zaštita sistema i čuvaju korporativni podaci bez ugrožavanja performansi. Šta više, modeli G5 i V10 takođe poseduju aplikaciju Android for Work kompanije Google, koja koristi LG GATE mrežne mogućnosti.
 

NIAP rukovodi globalno priznatim programom Common Criteria Evaluation and Validation Scheme (CCEVS) za procenu sigurnosne usklađenosti sa opštim kriterijumima međunarodnih standarda. NIAP sertifikat je priznat od strane vlada 25 zemalja članica Common Criteria programa, među kojima su Kanada, Francuska, Nemačka, Indija, Japan, Južna Koreja i Velika Britanija.
 

„S obzirom da sigurnost u poslovanju postaje sve značajnija, smatramo da je čvrsta bezbednosna platforma veoma bitna za mobilne uređaje na radnom mestu. Ovaj sertifikat je potvrda da su LG telefoni među najsigurnijim mobilnim uređajima koji su danas dostupni“, izjavio je Chris Yie, potpredsednik i šef marketing komunikacija kompanije LG Mobile Communications. 

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company 

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.