Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Najsavremenija LG energetska rešenja na MCE sajmu

Beograd, 21. mart 2014. – Kompanija LG je predstavila veliki izbor energetskih rešenja i sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju na MCE sajmu, koji se održao u Milanu od 18-21. marta. Posetioci su imali priliku da vide najnovije modele komercijalnih i rezidencijalnih klima i proizvoda koji koriste obnovljive izvore energije.

U skladu sa porukom da „Prevazilazi vaša očekivanja”, kompanija LG je prikazala svoje Multi V IV, Single i Multisplit serije proizvoda na sajmu. Korišćenjem tehnologije „proširena stvarnost”, ova kompanija je predstavila prisutnoj publici ključne karakteristike svojih vodećih proizvoda za 2014. godinu.

„Kao jedna od vodećih kompanija na polju sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju i energetskih rešenja, LG zauzima jake pozicije na evropskom tržištu”, rekao je Jae-sung Li, predsednik jedinice za sisteme za klimatizaciju u okviru kompanije LG Air Conditioning and Energy Solution. „MCE sajam nam pruža fantastičnu priliku da korisnicima i industrijskim ekspertima prikažemo da je teško prevazići kompaniju LG, kada su u pitanju razvoj održivih, energetski efikasnih i stilizovanih proizvoda. Naša poslednja rešenja donose fantastičan performans, ekonomičnost i velike pogodnosti.”

Prisutni na sajmu imali su priliku da vide Multi V IV, vodeće rešenje u domenu sistema za hlađenje i grejanje, koji koristi ključne karakteristike Variable Refrigerant tehnologije, kao i Smart Oil Return, Variable Heat Exchanger Circuit i Active Refrigerant kontrolu.

LG Inverter Single i Multisplit serija VRF rešenja, takođe je prikazana na MCE sajmu. Dizajnirana specijalno za komercijalni prostor, kao što je kancelarija, garantuje efektivnu klimatsku kontrolu, poboljšanu izdržljivost i superiornu sezonsku energetsku efikasnost. Iznad svega, Single i Multi Split modeli poseduju najnoviji senzor, koji direktno analizira i podešava rashladni pritisak i temperaturu, kako bi poboljšao efikasnost kompresora.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution

LG Electronics Air Conditioning & Energy Solution obezbeđuje potpuna rešenja u domenu grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC) i energetskih rešenja. Kompanija nudi obimnu ponudu HVAC proizvoda, uključujući i rezidencijalnu klimatizaciju (RAC), sistemsku klimatizaciju (SAC), proizvode za kvalitetan  vazduh (Air Quality), kao i BMS (Building Management Systems) sisteme.  Pomoću sistema efikasne energetske potrošnje, najboljih ekoloških tehnologija, velikih investicija u istraživanje i razvoj, kao i efektivne marketinške strategije,  komapnija LG i dalje zadržava svoju poziciju kao globalni lider u HVAC i energetskom sektoru. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.