Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Naučna fantastika u dnevnoj sobi: LG fleksibilni OLED televizor

Beograd, 8. januar 2014. godine – Na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) kompanija LG Electronics predstavila je prvi fleksibilni OLED televizor na svetu. Sa ovim inovativnim televizorom korisnici sada mogu da kontrolišu ugao zakrivljenosti u cilju najboljeg gledalačkog doživljaja, koji je do sada bio moguć samo u filmovima naučne fantastike.

„Novi LG fleksibilni OLED televizor je proizvod koji se mora isprobati da bi se poverovalo da zaista i postoji, jer u svakom aspektu nadmašuje sva očekivanja naših korisnika”, izjavio je H. H. (Hyun-hwoi) Ha, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Ono što je zaobljeno za ravno, fleksibilno je za zaobljeno. Stalno težimo da uvedemo inovacije u našu industriju, tako da sa ovim modelom LG nastavlja da predvodi evoluciju televizora.”

Ono što izdvaja LG fleksibilni OLED televizor od svih drugih TV uređaja na svetu je to što se zakrivljenost ekrana može prilagoditi korišćenjem daljinskog upravljača prema preferencijama gledaoca. Opseg zakrivljenosti se utvrđuje uzimanjem u obzir ključnih faktora koji utiču na gledalački doživljaj, kao što su veličina ekrana i udaljenost sa koje se gleda. Budući da korisnik sada može da podesi zakrivljenost, može uživati u najboljem gledalačkom iskustvu, skrojenom prema njihovom ukusu.

Ovaj televizor dijagonale od 77 inča predstavlja rezultat tehnološke integracije koja obuhvata sve aspekte proizvodnje, kao što su dizajn, ekran, garancija kvaliteta, itd. Fleksibilni OLED televizor je bio predmet desetina hiljada sati testiranja kako bi se obezbedili pouzdanost i trajnost njegovog jedinstvenog ekrana. Sa predstavljanjem svog novog fleksibilnog OLED televizora, LG je nastavlja da postiže velike uspehe kada su u pitanju inovacije u domenu OLED TV tehnologije – nakon ravnih i zakrivljenih, ovaj južnokorejski proizvođač sada donosi i fleksibilni OLED televizor.    

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljade ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata pet poslovnih jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components. U 2012. godini kompanija LG Electronics ostvarila je konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. . Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda Tipovi LG proizvoda su CINEMA 3D Smart televizori, OLED televizori, IPS monitori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, miš-skenere, eksterni uređaji za skladištenje podataka. Komercijalni proizvodi kompanije LG Electronics uključuju uređaje koji omogućavaju prikaz digitalnih sadržaja, sisteme za video konferencije i IP sigurnosne kamere.