Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Nova generacija LG Cinema 3D Smart televizora predstavljena na tržištu Srbije

  • Updated
  • 2012 05. 09

Beograd, 09. maj 2012. – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je danas novu liniju Cinema 3D Smart televizora sa CINEMA SCREEN dizajnom, koja obuhvata modele LM serije. Zahvaljujući unapređenoj 3D tehnologiji, naprednijim Smart sadržajima i inovativnom CINEMA SCREEN dizajnu, ovi modeli omogućavaju vrhunski 3D prikaz. U periodu od 5. maja do 30. juna svi kupljeni televizori iz od modela LM660 pa naviše  ulaze u program „LG 5 godina Bez Brige“.

Imajući u vidu potrebe korisnika za sve boljim 3D iskustvom, kompanija LG Electronics je uvela niz novih tehnoloških unapređenja, kada su u pitanju novi LG Cinema 3D Smart televizori. CINEMA SCREEN dizajn gotovo u potpunosti uklanja okvir ekrana što osigurava još uverljiviji 3D prikaz. Pored toga, 3D Depth Control funkcija za kontrolu dubine 3D slike omogućava korisnicima da samostalno podešavaju 3D efekte, dok 3D Zooming Sound, proizvodi 3D zvuk potpuno sinhronizovan sa prikazanim 3D sadržajem. Zahvaljujući ovim funkcijama, uz novu liniju LG Cinema 3D Smart televizora, možete doživeti najuverljivije 3D iskustvo koje se može doživeti van bioskopskih sala.

Novi LG Cinema 3D televizori prilagođeni su i ljubiteljima 3D igara. Dual play funkcija koja korisnicima omogućava igranje udvoje, na jednom ekranu i to bez razdvajanja ekrana na dva dela (split screen) pri čemu svaki igrač, u isto vreme, vidi prikaz iz svoje perspektive. Za ovaj su prikaz potrebne posebne Dual play naočare, zahvaljujući kojima svaki od igrača vidi ceo prostor za igru.

Novi LG televizori pretvaraju vaš dom u središte 3D zabave i pomoću značajno poboljšanih funkcija Smart TV-a. LG Smart TV ekosistem nudi preko 1200 aplikacija, kao i 3D World meni, na kome se mogu pronaći najnovija 3D filmska ostvarenja, televizijske emisije i ostali 3D sadržaji. I pored složenosti samog sistema, LG Smart televizore je i dalje vrlo jednostavno koristiti. Novi Magic Remote daljinski upravljač sa senzorima pokreta pruža još veću praktičnost uz pomoć funkcije prepoznavanja glasa Voice Recognition. Umesto pritiskanja brojnih tastera, korisnici nove linije LG Smart televizora, svoje naredbe mogu jednostavno samo izgovoriti. Uz Magic Gesture moguće je koristiti fizičke pokrete, odnosno gestove kao komande, dok funkcija pokazivanja Pointing, čini da je odabir bez upotrebe tastera brz i jednostavan. Osim ovih novih kontrolnih funkcija, na daljinskom upravljaču se nalazi i taster pomoću kojeg se jednim klikom 2D prikaz konvertuje u 3D.

Nova LG Cinema 3D linija televizora sa CINEMA SCREEN dizajnom stiže u Srbiju ovog proleća sa modelima LM660 (ekran u verzijama 55”/47”/42”32”), LM670 (55”/47”/42”) i LM860 (55”/47”/42”). Za dodatne informacije o modelima i o uslovima posebne ponude „LG 5 godina Bez Brige“, koji podrazumeva da i nakon dve godine pune garancije, od treće do pete godine kupci imaju pravo na besplatne delove i njihovu zamenu, dok LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu, posetite internet stranicu www.lg.com/rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.