Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Nova internet prezentacija kompanije LG Electronics u Srbiji

Beograd, 3. decembar 2012. – Predstavništvo kompanije LG Electronics u Srbiji lansiralo je novu zvaničnu internet prezentaciju, na kojoj će svi zainteresovani korisnici moći na brz i jednostavan način da se upoznaju o svim aktivnostima ove kompanije, kao i da dobiju sve neophodne informacije o novim proizvodima. Pored savremenog dizajna i reorganizovane strukture, unapređene su i funkcije pretraživanja i prikaza proizvoda.

„Novim dizajnom i strukturom naše internet prezentacije želeli smo da korisnicima omogućimo što lakše i preciznije kretanje kroz sajt, kako bi za najkraće vreme pronašli ono što ih zanima“, izjavio je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji. „Kroz otvaranje posebnog korisničkog telefonskog broja za Srbiju, stalno poboljšanje naše servisne linije i lansiranje novog internet sajta, težimo da konstantno unapređujemo usluge kompanije LG na lokalnom tržištu.“

Jednostavnim unošenjem podataka, svi korisnici imaju i mogućnost besplatne dostave elektronskog biltena kompanije LG Electronics, putem koga mogu biti besplatno i redovno obaveštavani o promocijama i novim proizvodima. Sve dodatne informacije možete pronaći na novom internet sajtu www.lge.rs.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs