Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Nova LG linija frižidera osvojila dve nagrade za dizajn

Beograd, 25. mart 2014. godine - Nova linija Side by Side frižidera kompanije LG Electronics osvojila je dve prestižne nagrade za dizajn, iF i Red dot nagradu. Dve najstarije i najpriznatije nagrade u kategoriji dizajna, poznate su po nagrađivanju samo najinovativnijih proizvoda.

„Još jednom, iF i Red dot ekspertski žiri bogato je nagradio kompaniju LG Electronics. Naša nova linija frižidera nije samo linija vrhunskih kućnih uređaja, već i pravih umetničkih dela. Kao i uvek, LG Electronics pomera granice tehnologije, a Side by side linija frižidera je još jedan dokaz naše stalne težnje da postavljamo nove standarde“, rekao Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG u Srbiji.

Dva nagrađena modela iz Side by side linije, GSP545NSYZ i GSP545PVQV, odlikuje Total No Frost tehnologija, unutrašnje LED osvetljenje i novi, fenomenalni LED displej. Ručica na vratima reguliše vakuum unutar frižidera, pa se vrata lako otvaraju, što je velika olakšica za starije ljude i decu. Jedna od najboljih karakteristika je definitivno svežina, jer ovaj pametni uređaj obezbeđuje optimalnu vlažnost i održava meso i ribu na 0 stepeni, zahvaljujući Fresh 0 Zone tehnologiji. No plumbing sistem štedi vaš novac, a mini-bar osetljiv na dodir učiniće vaša pića lako dostupnim, bez otvaranja vrata frižidera. Kompresor je srce frižidera, pa je njegova dugotrajnost i pouzdanost izuzetno bitna. LG inovativni linearni kompresor štedi energiju i do 20% i ima samo jednu tačku trenja, pa je mnogo tiši u poređenju sa tradicionalnim kompresorima. Sastavljen iz manje delova, pouzdaniji je i dugotrajniji nego ikad i ima garanciju od 10 godina.

                                                                   ###
Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance

LG Electronics Home Appliance je svetski lider u industriji kućnih uređaja, stvarajući pažljivo dizajnirane proizvode, koji kombinuju odličan performans i pružaju veliku pogodnost  korisnicima. Pametni uređaji ove kompanije nude potrošačima impresivnu količinu energije i uštedu vremena, uz velike zdravstvene prednosti. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe  potrošača širom sveta. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.