Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

NOVA LG TWINWASH MAŠINA ZA PRANJE I SUŠENJE VEŠA POSTAVLJA STANDARDE U POGLEDU LAKOĆE KORIŠĆENJA

  • Updated
  • 2018 12. 28


Beograd, 28. decembar 2018. godine
Dobitnik nagrade za inovaciju na sajmu CES 2019, mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta LG TWINWash™ biće prvi put predstavljena u Las Vegasu sledećeg meseca. Kompletan sistem mašine za pranje veša izuzetno velikog kapaciteta na postolju SideKick™, koju karakteriše lakoća korišćenja i sušilica DUAL Inverter Heat Pump™, omogućava pranje dve gomile veša istovremeno, uz sušenje treće na niskoj temperaturi. Revolucionarno rešenje kompanije LG za veš takođe uključuje Wi-Fi povezanost i SmartThinQ®, čime se unapređuje lakoća korišćenja.

 

Nova LG TWINWash mašina za pranje i sušenje veša velikog kapaciteta poseduje prednje punjenje od 27 inča i sušilicu DUAL Inverter Heat Pump™ koje karakteriše veći broj prednosti za korisnika. Dok glavna mašina za pranje veša tretira veće gomile veša,  jedinica SideKick koja se nalazi ispod nje je idealna za manje gomile ili osetljiviju odeću koja zahteva nežniji tretman. S obzirom na veći kapacitet i mogućnost istovremenog pranja, LG TWINWash je savršen za velike porodice jer u njega s lakoćom može istovremeno da stane jorgan za veliki bračni krevet i ceo set posteljine.

 

Napredna mašina za pranje je u stanju da bolje opere veš za kraće vreme zahvaljujući LG-jevim najsavremenijim tehnologijama poput TurboWash™360° koji kombinuje pet snažnih mlazova sa 6Motion™ kako bi vodi omogućio da prodre duboko u tkaninu. Dualna inverterska toplotna pumpa nove sušilice donosi još veću uštedu energije i zahvaljujući nižoj temperaturi sušenja, odeća duže traje i manje se skuplja. Štaviše, Auto Cleaning Condenser sprečava nagomilavanje nečistoće u kondenzatoru u cilju poboljšanja cirkulacije vazduha, čime ukućane oslobađa nepotrebnog posla i obezbeđuje bolje sušenje odeće.

 

Opremljena Wi-Fi i SmartThinQ-om, mašina za pranje i sušenje veša TWINWash kompatibilna je sa Google Asistentom i Amazon Alexom, čime korisniku omogućava da pali ili gasi, započne ili pauzira pranje, prati status ciklusa i još toga upotrebom glasovnih komandi i smartfon aplikacije. Funkcija Smart Pairing mašine za sušenje eliminiše potrebu za ručnim biranjem ciklusa sušenja jer LG-jeva inteligentna tehnologija predlaže najoptimalnije podešavanje.

 

Predstavljen 2015. godine, naš TWINWash demonstrira inovacije kompanije LG na polju brige o vešu koje se neprestano razvijaju kako bi upotreba bila sve lakša”, izjavio je Song Dae-hjun, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Neprestanim unapređivanjem naših osnovnih tehnologija, nastavićemo da pružamo inteligentne proizvode koji život čine lakšim”.

 

TWINWash sa TurboWash360° i sušilica sa dualnom inverterskom toplotnom pumpom biće dostupni u novom dizajnu crnog čelika zahvaljujući kome predstavlja ekskluzivniji, luksuzniji dodatak svakom domu.

 

Pogledajte ove i druge napredne proizvode kompanije LG na polju pranja i sušenja veša na sajmu CES 2019 od 8. do 11. januara na štandu #11100 Kongresnog centra Las Vegas. 

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

O kompaniji LG Electronics Home Appliance & Air Solution 

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha. Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za domove. LG inovativni proizvodi uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani za potrebe potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.