Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Nova serija LG Signage uređaja

Beograd, 07. mart 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novi portfolio OLED Signage uređaja na ovogodišnjem ISE 2016 sajmu u Amsterdamu, koje odlikuju precizne, prirodne boje i vrhunski kvalitet slike. Osim toga, na OLED ekranima nema razlivanja boja, a samim tim ni distorzije, bez obzira na ugao gledanja.

Kompanija LG je na sajmu u prvi plan istakla monitor za duplim ekranom, koji je svojim nesvakidašnjim minimalističkim izgledom i funkcijama privukao pažnju mnogih posetilaca. Naime, iako veoma tanak, na ovom monitoru je moguće istovremeno gledati sliku, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane.

Signage seriju odlikuju i uređaji neobičnih oblika, kao što su talasasti ili potpuno zakrivljeni monitori, koji su takođe privukli pažnju mnogih posetioca sajma. Njihov neobičan dizajn moguć je zahvaljujući OLED tehnologiji, koja omogućava ekranima da budu tanji, a samim tim i savitljiviji.

Kompanija LG je takođe predstavila Ultra Stretch uređaj iz Signage serije sa do sada neviđenim odnosom stranica, čak 58:9. Ekran ovog monitora je širok 2.148 mm i visok 335 mm, a može se koristiti i vertikalno i horizontalno. Kompanija LG je prikazala i različite praktične primene Ultra Stretch monitora, koji se može koristiti kao signalna tabla na aerodromima, tabla za dobrodošlicu, ili kao digitalni bilbord u prodavnici.

LG je takođe predstavio različita korisna intuitivna rešenja bazirana na webOS platformi, koja omogućava povezivanje sa smart telefonima i tabletima putem wi-fi mreže. Ovi monitori pogodni su, na primer, za restorane, jer omogućavaju prikaz jelovnika, cena i nutritivnih informacija, koje lako mogu da se ažuriraju, uz pomoć smart uređaja.

„Kompanija LG Electronics nastoji da korisnicima obezbedi proizvode najvišeg kvaliteta i vrhunske tehnologije u svim segmentima, pa i kada je tržište profesionalnih monitora u pitanju“, izjavio je Kwon Soon-hwang, izvršni potpredsednik kompanije LG Electronics i rukovodilac poslovne jedinice za informativne ekrane.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.