Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Nove LG Tone Infinim slušalice u novoj godini

Beograd, 30. decembar, 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje najnovije Tone Infinim slušalice (HBS-910) na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016, koje su unapređene još savremenijim dizajnom i vrhunskim kvalitetom zvuka. Ovaj proizvod će biti najpre dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država u februaru, a zatim na ključnim tržištima Azije i Evrope.

Naslednik popularnih HBS-900 slušalica, novi Tone Infinim model nasledio je glavne karakteristike svog prethodnika, kao što su mogućnost potpunog uvlačenja kabla i Harmon/Kardon® kvalitet zvuka. Tone Infinim slušalice pružaju mogućnosti i funkcije koje nedostaju većini konkurentnih wireless slušalica, kao što su metalno kućište i dugotrajna baterija. Uz pomoć Quad-Layer Speaker tehnologije, nove LG slušalice pružaju vrhunski audio doživljaj, uz odličan balans zvuka i unapređenu frekvenciju odziva, za bogatije basove i oštrije visoke tonove.

Bučno okruženje, kao što su gužva u gradskom prevozu ili ulična buka, ne predstavljaju izazov za nove Tone Infinim slušalice, a Dual cancelling mikrofoni omogućavaju korisnicima da obave telefonski poziv u bilo kojim uslovima. Zajedno sa novim HBS-910, kompanija LG ažurira svoju besplatnu Tone & Talk android aplikaciju sa dve nove funkcije, Voice memo i Find me, koje pružaju mogućnost snimanja razgovora i pomaganja prilikom traženja smart telefona koji je zagubljen.

Tone Infinim slušalice postavljaju novi standard kada je dizajn bežičnih slušalica u pitanju. Napravili smo audio uređaj koji poseduje bateriju koja traje i po nekoliko dana, udoban je i jednostavan za nošenje oko vrata i dok se ne koristi i, što je najvažnije, pruža fantastičan zvuk“, izjavio je Chung Sue-Hyun, potpredsednik sektora za inovativne lične uređaje u kompaniji LG Electronics.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.