Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

NOVI LED PROJEKTORI KOMPANIJE LG NA IFA SAJMU

  • Updated
  • 2017 08. 23

 

Beograd, 23.08.2017. godine — Kompanija LG Electronics (LG), lider u proizvodnji LED projektora, potvrdila je vodeću poziciju u kategoriji lansiranjem dva nova modela. Laserski projektor ultra-kratkog dometa ProBeam UST HF85JA i prenosivi MiniBeam PH30JG model biće predstavljeni na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, što predstavlja deo strategije ove kompanije za učvršćivanje liderske pozicije na tržištu LED/laserskih projektora, koje će prema projekcijama u naredne tri godine porasti za čak 5,7 milijardi američkih dolara.[1]

 

LG ProBeam UST (model HF85JA), projektor ultra-kratkog dometa nudi Full HD (1080p) sliku za bioskopski doživljaj bez komplikacija koje se vezuju za većinu projektora za kućnu upotrebu. Njegova mogućnost da prikaže oštru HD sliku dijagonale 100 inča sa udaljenosti od samo 12 santimetra u odnosu na površinu emitovanja, bez profesionalne instalacije i mnoštva kablova, čini ga izuzetno pogodnim za korisnike koji vole da uživaju u sadržaju u ograničenom prostoru. Dodatna prednost ProBeam UST projektora je to da ne zahteva dodatno postolje – jednostavno ga stavite na bilo koji postojeći nameštaj i počinje filmsko veče. I nikada više nećete zakloniti ekran kada budete odlazili po još kokica.

 

Potrošači koji sumnjaju u efikasnost projektora u osvetljenim prostorijama mogu odahnuti jer LG ProBeam UST generiše do 1,500 lumena osvetljenosti, što je 1,5 puta više od prethodnog modela LG UST projektora. Radni vek lampe seže i do 20.000 sati, tako da uživanje u slici visokog kontrasta (150.000:1) i živopisnim bojama može trajati veoma dugo. Njegov inovativni laserski motor u obliku slova „I“ daje mu tanak i elegantan profil koji izgleda odlično u svakoj sobi.

 

LG ProBeam UST nudi mnoštvo opcija za povezivanje sa više bežičnih zvučnika ili slušalica. Njegova Four Corner Keystone funkcija ispravlja horizontalnu i vertikalnu distorziju slike pružajući maksimalnu slobodu u postavljanju ProBeam UST projektora na mesta o kojima drugi projektori mogu samo da sanjaju. Ovaj premium uređaj dolazi sa nagrađivanom webOS Smart TV platformom koja gledaocima omogućava pristup stalno rastućem broju striming servisa.

 

LG MiniBeam (PH30JG) prenosni projektor, izuzetno lak za korišćenje, takođe će debitovati na IFA 2017. Sa ugrađenom baterijom koja traje i do četiri sata, MiniBeam ima dovoljno snage za reprodukciju dva filma u HD rezoluciji tokom kampovanja, sedenja na terasi ili opuštanja u hotelskoj sobi bez potrebe za punjenjem baterije. Jedna od najupečatljivijih funkcija, Multi-Angle Projection, omogućava da se uređaj nagne do 70 stepeni kako bi prikazao sliku visoko na zidu ili čak na plafonu bez upotrebe stativa.

 

LG MiniBeam projektor korisnicima nudi potpunu slobodu u prenosivom paketu. USB Type-C kompatibilnost pruža MiniBeam projektoru mogućnost povezivanja i prikaza slika sa drugih uređaja kao što su laptopovi i pametni telefoni, i punjenje svoje unutrašnje 9000mAh baterije pomoću jednog kabla. MiniBeam može slati audio signal na bilo koji drugi Bluetooth uređaj – bežični zvučnik, smart telefon, čak i audio sistem za automobile.

 

„Izuzetno smo ponosni na našu dugogodišnju poziciju globalnog lidera na tržištu prenosivih LED projektora“, rekao je Jang Ik-hvan, šef sektora za IT poslovanje kompanije LG Electronics. „Projektori koji će debitovati na IFA sajmu će potrošačima pružiti impresivno i kvalitetno iskustvo kućnog bioskopa koje je izuzetno jednostavno, pouzdano i zabavno.“

 

Posetioci IFA sajma na LG štandu u hali 18 Messe Berlin od 1. do 6. septembra mogu se lično uveriti u izvanredne karakteristike najnovije LG linije projektora.

 

[1] Na osnovu istraživanja kompanije PMA.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.