Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG 4K OLED televizor konačno stigao u Srbiju

Beograd, 11. mart 2016. godine – Novi Ultra HD OLED televizor kompanije LG Electronics (LG), model 77EC980V, koji svojim kvalitetom i dizajnom daje novu dimenziju elegancije i savršenstva, stigao je u Srbiju. Ovo remek-delo tehnologije, koje krasi minimalistički dizajn, kao i ekran dijagonale 77 inča, biće eksluzivno dostupno u Emmezeti u Beogradu.

Ekran zakrivljenih kontura koji odlikuje 4K ULTRA HD rezolucija čini ovaj televizor perfektno oblikovanim za širinu vidnog polja čoveka, emitujući savršenu sliku, bez obzira na ugao gledanja. Visoko razvijena OLED tehnologija omogućava više od milijardu mogućih kombinacija boja, zahvaljujući kojoj nijedan detalj ne može promaći ljudskom oku, bilo da gledate sportsku utakmicu, film ili fotografije. Svaki piksel je samosvetleći i nezavisno se aktivira, pružajući savršeno iskustvo neograničenog kontrasta, kao i savršenu crnu boju koja redefiniše osećaj realizma.

Prefinjeni kvalitet zvuka omogućen je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Harman Kardon, a model poseduje prednji sistem zvučnika, što će pružiti korisnicima iskustvo čistog, detaljnog audio sadržaja, bez izobličenosti i refleksije. Sistem zvučnika opremljen je dodatnim vuferima zarad veće snage, koji izdvaja OLED televizore od drugih modernih, ultra tankih televizora.

Ovaj futuristički uređaj koristi webOS operativni sistem, pa se putem wi-fi mreže lako povezuje sa bilo kojim smart uređajem u kući. A kako svojim korisnicima pružio najbolji sadržaj, vlasnici novog LG televizora moći će da uživaju u bogatom izboru Netflix filmova i serija, čak i u 3D rezoluciji, zahvaljujući partnerstvu dve kompanije.

Tačne specifikacije i detalji o samom proizvodu nalaze se na linku: http://www.lg.com/rs/televizori/lg-77EC980V-ultra-hd-oled-tv.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.