Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG Bluetooth zvučnici za ljubitelje vrhunskog zvuka

  • Updated
  • 2016 08. 24

Beograd, 24. avgust 2016. godine — Opremljeni vrhunskim karakteristikama i elegantnim, inovativnim dizajnom, najnoviji Bluetooth zvučnici kompanije LG (modeli PH1, PH2, PH3 i PH4) predstavljaju savršeno rešenje za slušanje muzike kako u zatvorenom, tako i na otvorenom prostoru.

 

Ono što najviše modele PH2 i PH4 odvaja od konkurencije jeste pre svega mogućnost lakog prenošenja i velika otpornost. Sa težinom od samo 167 grama, kompaktan i vodootporan, PH2 dizajniran je tako da emituje zvuk izuzetnog kvaliteta, a specijalno je kreiran da odgovori na sve izazove aktivnih korisnika koji provode mnogo vremena napolju. Nešto moćniji PH4 je idealan za druženja u prirodi, poput kampovanja ili roštilja, jer pruža složeniji, snažniji i bogatiji zvuk. Ova dva modela, osim što su vodootporna pa im kiša ne može ništa, poseduju i specijalno dizajniranu čičak traku, uz pomoć koje ih je moguće veoma lako pričvrstiti za podlogu. Takođe, oba modela poseduju i omnidirekcioni izlaz od 360 stepeni, Bass Boost opciju, LED indikatore i dugotrajne baterije (PH2: 6 sati, PH4: 10 sati), dok dvostruki pasivni hladnjak na modelu PH4 značajno poboljšava kvalitet zvuka i basa.

 

Model PH3 poseduje specijalni dizajn koji odlikuju atraktivne svetiljke, zahvaljujući čemu se uklapa u svaki dekor. Bez obzira na to da li je smešten pored kreveta ili u bašti, ovaj zvučnik jedinstvenog izgleda podseća na sveću, a dostupan je u tri boje i ima pet raznobojnih režima osvetljenja. PH3 poseduje ugrađenu bateriju koja traje i do 10 sati, pružajući korisnicima slobodu kretanja bez presedana.

 

Za one koji poseduju uređaje bez Bluetooth opcije, poput starijih MP3 i CD plejera, sva tri modela opremljena su i pomoćnim ulazima, a za one savremenije, napredni Multi Point sistem za konekciju omogućava povezivanje preko Bluetooth opcije sa čak dva uređaja istovremeno.

 

Model PH1 karakteriše ugrađeni sistem za osvetljenje, kao i baterija koja traje do 5 sati, pa je ovaj zvučnik savršen za svaku prostoriju u kući, a s obzirom na to da je lagan i lako prenosiv, može se koristiti čak i kao noćno svetlo.

 

„LG je oduvek nastojao da kreira proizvode koji će zadovoljiti realne potrebe korisnika. Raznolikom linijom bežičnih zvučnika pružamo korisnicima mogućnost da pronađu savršeno audio rešenje za svaku priliku“, rekao je Brajan Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment.

 

Posetioci štanda kompanije LG na IFA sajmu u Hali 18 u Messe Berlinu biće u prilici da ove proizvode isprobaju iz prve ruke.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.