Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG Cinema 3D™ monitor i monitor TV dostupni i u Srbiji

Zabava i posao na jednom mestu

Beograd, 4. avgust 2011. - Novi 3D monitor i TV monitor kompanije LG Electronics (LG), koji koriste posebnu polarizovanu tehnologiju, sada su dostupni i na tržištu Srbije. Uz pomoć CINEMA 3D tehnologije, korišćene prvobitno kod najnovijih serija televizora, LG D2342P monitor i LG DM2350 TV monitor pružaju 3D prikaz bez treperenja slike zahvaljujući laganim, polarizovanim 3D naočarima.

CINEMA 3D monitor i TV monitor predstavljaju najnovije proizvode iz napredne serije 3D proizvoda kompanije LG Electronics. Nakon velikog uspeha CINEMA 3D televizora, očekuje se da će i najnoviji LG monitori napraviti izuzetan prodor na tržištu, nudeći savršeno 3D iskustvo.

Sa D2342 i DM2350 TV monitorima, LG je uspeo da potpuno ukloni treperenje slike, koje se pojavljivalo pri 3D projekciji na ekranima a koje je izazivalo mučninu i vrtoglavicu. Takođe, LG CINEMA 3D monitori smanjuju zamor očiju pri gledanju, tako što eleminišu takozvani efekat preklapanja slike. Zahvaljujući ovome, možete duže uživati u gledanju 3D sadržaja.

LG D2342P 3D monitor vrhunskim dizajnom i 16:9 rezolucijom slike, zajedno sa 16,7 miliona boja, biće savršen partner u Vašim poslovnim poduhvatima ili zabavi. Zahvaljujući širokom uglu gledanja, možete pozvati svoje prijatelje da zajedno uživaju u sjajnom vizualnom efektu ostvarenom pomoću funkcije mega kontrasta i konvertovanja 2D u 3D prikaz. Jedna od osnovnih prednosti CINEMA 3D tehnologije je upravo pretvaranje 2D u 3D sadržaj, koje se u ovom slučaju, postiže pomoću posebno preinstaliranog softvera i dva para 3D naočara koja se dobijaju uz monitor.

LG DM2350 3D monitor TV je izuzetna kombinacija vrhunskog kvaliteta monitora i izvanrednog 3D televizora. U skladu sa tim, opremljen je širokim spektrom opcija od DVB-T, DVB-C (MPEG4) tjunerom preko Scart i Component do HDMI i RCA. Slično kao i CINEMA 3D televizori, novi LG 3D monitor TV omogućuje širi ugao gledanja i ima veliku prednost zahvaljujući mnogobrojnim aplikacijama. Sada, možete pozvati sve svoje prijatelje i zajedno gledati 3D filmove. CINEMA 3D™ monitor TV poseduje opciju konvertovanja 2D u 3D sadržaj tako da ne morate da instalirate nikakav dodatni softver. Bez obzira da li gledate filmove, slušate muziku ili igrate igrice, uvek ćete imati jedinstveno iskustvo zahvaljujući ugrađenom zvučniku od 5W. Ovaj uređaj dolazi sa dva para 3D naočara.

LG D2342P 3D monitor i LG DM2350 3D monitor TV biće dostupni na tržištu Srbije od prve polovine avgusta, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 33.990 dinara za model D2342P, odnosno 38.990 dinara za model DM2350.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.