Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG Cinema 3D monitor za prirodni prikaz boja

Beograd, 27. novembar 2012. - Kompanija LG Electronics je objavila da je D2343 Cinema 3D monitor, prvobitno predstavljen sa Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu (CES), dostupan i u Srbiji. Novi LG Cinema 3D monitor poseduje FULL HD rezoluciju i Dual Play funkciju, a IPS ekrani donose prikaz živih boja i omogućuju širok ugao gledanja. D2343 pruža mogućnost jednostavne konverzije 2D u 3D sadržaj, tako da gledaoci imaju pristup neograničenom visokokvalitetnom 3D sadržaju. Ovi modeli koriste LG CINEMA 3D tehnologiju i dolaze u paketu sa udobnim i laganim 3D naočarima. Dodatno, sa 3D Effect modom, prikazane konture i ivice objekata mogu biti izoštrene, što nudi mnogo precizniju percepciju dubine i ujednačen vizuelni prikaz. IPS panel takođe pruža jedinstveno 3D iskustvo živopisnih boja, dajući čistu sliku sa ujednačenim prelazom između boja.

Još jedna zanimljiva karakteristika je Dual play funkcija, koja omogućava korisnicima igranje udvoje, na jednom ekranu i to bez razdvajanja ekrana na dva dela (split screen) pri čemu svaki igrač, u isto vreme, vidi prikaz iz svoje perspektive. Ova tehnologija je takođe bazirana na polarizovanom prikazu ekrana, pa su neophodne i posebne Dual play naočare, zahvaljujući kojima svaki od igrača vidi ceo prostor za igru.

Mega odziv kontrasta, Full HD i LG SUPER+ rezolucija doprinose jedinstvenom prikazu slike na monitoru i omogućavaju izuzetno kvalitetno reprodukovanje sadržaja koji nisu u HD formatu, tako da su slike sa zamagljenim konturama sada prošlost.

Ovaj model poseduje odnos kontrasta od 5,000,000:1, čime je poboljšana jasnoća i bistrina slike. Zahvaljujući izuzetno širokom uglu gledanja od čak 178 stepeni, novi IPS ekrani omogućavaju gledaocima sliku bez preklapanja boja i to bez obzira da li su u sedećem ili ležećem položaju. Konačno, upoređujući sa prethodnim LED monitorima, SUPER Energy Saving tehnologija omogućava veću uštedu električne energije i to bez kompromisa kada je kvalitet u pitanju.

Ovaj model je u Srbiji dostupan po preporučenoj ceni od 19 999 dinara, a za više informacija posetite zvaničnu internet prezentaciju kompanije LG Electronics u Srbiji na adresi www.lge.rs.

Ključne karakteristike:

D2343 monitor
Dijagonala ekrana 23"(58,42 cm)
Vrsta panela IPS
Color Gamut 72%
Boje na ekranu 16.7M
Format ekrana 16:09
Rezolucija 1920x1080
Osvetljenost 2D 250 nit
Osvetljenost 3D 100 nit
Odziv kontrasta (DFC) 5000000:1 (Mega)
Vreme odziva (GTG) 5ms
Ugao gledanja 2D (CR≥10) 178/178
Konekcije D-Sub, DVI-D, HDMI, headset
Drugo 3D Effect, Intelligent Auto, Plug&play, Super Energy Saving# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.