Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG LED projektori neverovatno malih dimenzija

Nagrađivani dizajn, neverovatno dugačak radni vek i izuzetna prenosivost glavne karakteristike novih LED projektora kompanije LG

Beograd, 12. septembar 2012. – Kompanija LG Electronics predstavila je dve najnovije serije prenosivih Smart LED projektora, PB60G i PA70G. Predstavljanjem novih modela kompanija je još jednom pokazala da drži lidersku poziciju na tržištu LED projektora. Novi LG LED projektori, pored Smart funkcionalnosti, nagrađivanog dizajna, izuzetne kompaktnosti i prenosivosti, imaju i veoma dugačak vek trajanja.

„Konstantno ulažemo u razvoj najboljih mogućih rešenja, koja su pre svega bazirana na potrebama naših korisnika, ali i na našoj potrebi da svi naši proizvodi budu vrhunskog kvaliteta. Kroz predstavljanje ovih modela nastojimo da zadržimo vodeću poziciju na tržištu LED projektora“, izjavio je Young-en Kim, direktor marketing divizije za projektore u okviru kompanije LG Electronics Home Entertainment.

Najuočljivija karakteristika modela iz nove PB60G serije je njihova veličina. Toliko su mali da gotovo mogu da stanu u džep! Ovaj neverovatno kompaktan i izuzetno prenosiv projektor je dimenzija 158x103x33 mm, a težak je samo 450 grama. Opremljen je LED lampom čiji je vek trajanja 30 000 sati. Emituje sliku rezolucije od neverovatnih 1280x800 piksela. Uz projektore iz serije PB60G moguće je emitovanje video sadržaja, muzike i fotografija, a ovaj neverovatni mali projektor poseduje i mogućnost prikazivanja Office i PDF fajlova sa eksternog hard diska ili USB memorije. Ultraprenosivi LED projektor kompanije LG Electronics sa oznakom PB60G doneće pravo bioskopsko iskustvo u Vaš dom!

Modeli iz serije PA70G su vodeći u svojoj klasi, sa lampom od čak 700 ANSI lumena, što ga čini najsvetlijim prenosivim Smart LED projektorom na svetu. Visoki vizuelni kvaliteti ne umanjuju dužinu trajanja lampe projektora, pa tako uz dnevnu upotrebu od četiri sata dnevno, garantovano je trajanje od neverovatnih 20 godina.

Model PA72G poseduje i veće mogućnosti povezivanja, pa tako najnovija tehnologija Intel® Wireless Display (WiDi) omogućava jednostavno i brzo povezivanje projektora i laptop računara bez gomile zamršenih kablova. Pored toga što omogućava deljenje postojećih fajlova i dokumenata sa računara, Intel® WiDi tehnologija pruža mogućnost prenosa raznovrsnih internet sadržaja na projektore. Modeli iz ove serije su i dobitnici Red Dot nagrade za dizajn, poseduju i ugrađeni sistem od dva zvučnika od po 3W.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.