Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG Magic Remote donosi više Smart TV funkcija

Novi Magic Remote poseduje dodatne funkcije koje omogućavaju jednostavnije i “pametnije” korišćenje CINEMA 3D Smart televizora

Beograd, 21. decembar 2011. – Kompanija LG Electronics (LG) je predstavila novi daljinski upravljač, Magic Remote, za liniju CINEMA 3D Smart televizora. Novi Magic Remote kompanije LG Electronics poseduje dodatne funkcije, kao što su Voice Recognition, Wheel, Magic Gesture i Pointing, koje pružaju potpuno novo korisničko iskustvo.

„Zadatak kompanije LG je da neprestano unapređujemo kvalitet svojih proizvoda i da uvodimo dodatne funkcije kako bi korisnici mogli svaki put iznova da uživaju u neponovljivom iskustvu”, izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Novi Magic Remote je najnoviji primer ostvarenja naših nastojanja. Unapređenjem prethodnih modela ovog uređaja, i broj Smart funkcija i aplikacija na naprednim modelima LG Smart televizora je povećan i sada ih ima čak 1000.”

Uvođenjem Voice Recognition – opcije prepoznavanja glasa, korisnici će biti u mogućnosti da izgovaranjem ključnih reči olakšaju pretraživanje na svom CINEMA 3D Smart televizoru. Wheel (točkić), smešten u centru daljinskog upravljača, omogućava korisnicima da jednostavno prolaze kroz različite menije i aplikacije. Uz pomoć Pointing funkcije (na predhodnim modelima, Point & Click funkcija) dovoljno je uperiti Magic Remote ka televizoru i pomerati kursor na ekranu kako bi se odabrale željene opcije. Takođe, zahvaljujući funkciji Magic Gestures određeni pokreti se mogu memorisati kao komande, omogućujući korisnicima kontrolu CINEMA 3D Smart televizora pomoću jednostavnih pokreta rukom.

Magic Remote takođe poseduje i 3D dugme koje realizuje direktnu konverziju iz 2D u 3D sliku. Ergonomski dizajn ovog uređaja omogućava njegovu lakšu upotrebu i veću udobnost za korisnike.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.