Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG monitori pretvaraju snove u stvarnost

Beograd, 18. decembar, 2015. godine – S obzirom da računari igraju nezamenljivu ulogu u našim životima, kompanija LG Electronics (LG) će na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. godine predstaviti novu liniju 21:9 UltraWide™ i 4K gejming monitora, dizajniranih tako da omoguće maksimalnu produktivnost svojih korisnika, kao i vrhunsku zabavu.
 
Na CES sajmu, kompanija LG ponudiće svoja rešenja za gejmere i profesionalce u oblasti digitalne tehnologije, u vidu svog 21:9 zakrivljenog UltraWide™ 34UC98 monitora, sa dijagonalom od 34 inča, kao i 3440x1440 QHD ekranom i Thunderbolt 2 i IPS tehnologijom. Za njim ne zaostaje ni Ultra HD 4K monitor (model 27UD68) koji pruža tako oštru sliku, da doživljaj igranja video igara nikada neće biti isti. Tome doprinosi i napredna AMD FreeSync tehnologija, koju poseduju oba monitora.

Kompanija LG takođe će predstaviti na CES sajmu i svoj ravni 21:9 UltraWide™ 34UM88 monitor, savršen za digitalne profesionalce kao što su fotografi i grafički dizajneri, za čiji je posao vrlo bitna precizna reprodukcija slike. Široko vidno polje ovog monitora povećava produktivnost, pružajući veći radni prostor i mogućnost korišćenja više aplikacija istovremeno, dok će mogućnost Thunderbolt™ 2 konekcije biti dragocena umetnicima koji rade sa fotografijama velikog formata i video fajlovima.

Takođe, ovom prilikom će premijerno biti predstavljen i novi LG Ultra HD 4K monitor dijagonale 27 inča (model 27UD88), kojeg karakteriše najnovija USB-C port tehnologija. Ovaj monitor omogućava korisnicima da pune svoj laptop podjednako brzo kao uz pomoć kabla, istovremeno prenoseći podatke brzinom USB 3.0 konekcije. Model 27UD88 takođe pruža mogućnost podešavanja boja, uključujući popularne Rec. 709 i SMPTE-C standarde prikazivanja, pružajući korisnicima mogućnost brzog i jednostavnog prilagođavanja slike u zavisnosti od sadržaja koji je prikazan na ekranu.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da posetiocima CES sajma širom sveta predstavimo naše najnovije monitore. Kompanija LG svojim inovacijama  prevazilazi očekivanja korisnika, stvarajući proizvode koji pružaju vrhunsku estetiku i nenadmašno korisničko iskustvo,“ izjavio je Jang Ik-hwan, šef monitor i PC odeljenja u kompaniji LG Electronics.

Posetioci CES sajma od 6-9. januara 2016. godine imaće priliku da obiđu LG štand (Las Vegas Convention Center Hall #8204) i pogledaju najnovije monitore ove kompanije.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.