Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG programi za KGH profesionalce

  • Updated
  • 2013 09. 12

Beograd, 12. jul 2013. godine – Kao deo Designer Incentive programa za podsticaj profesionalaca u okviru industrije klimatizacije, grejanja i hlađenja (KGH), kompanija LG Electronics organizovaće posetu za odabrane inženjere iz ove oblasti LG Centru za istraživanje energije, koji se nalazi u francuskom gradu Valensijen.

Zajedno sa razvojem najnovijih tehnologija, LG ulaže velike napore u obrazovanje i razvitak talenta profesionalaca iz oblasti klimatizacije, grejanja i grejanja. Najnovija prekretnica u ovom dugoročnom  poduhvatu je i LG Engineer Incentive program, koji ima za cilj da okupi najstručnije inženjere u okviru LG Centra za istraživanje energije. Kandidature za ovo studijsko putovanje mogu se podneti uz sve projekte realizovane do 30. novembra  2013. godine. Ocenjivanje će se bazirati na pokazateljima prodaje VRF uređaja sa promenjivim protokom rashladnog fluida.

„LG se nalazi na čelu razvoja KGH sistema, a kako bi zadržali lidersku poziciju, stavljamo veliki naglasak na obrazovanje i obuku naših projektanata“, izjavio je Jae Won Yu, direktor poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja kompanije LG Electronics Magyar Kft. „Designer Incentive program pruža izuzetnu priliku da nagradi najbolje profesionalce u okviru industrije, dajući im mogućnost da prošire svoja znanja kroz uvid u rad jednog od najznačajnijih centara za istraživanje i razvoj kompanije LG.“

Pored edukativnog Engineer Incentive programa, kompanija LG Electronics podržava inženjere kroz niz različitih vrsti visoke saradnje, uključujući i saradnju sa Inženjerskom komorom Srbije, kroz konstantne seminare na LG AC Akademiji, kao i uz akreditovani Dan LG inženjera koji se ove godine prvi put organizovao za projektante iz Srbije i Crne Gore.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljade ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata pet poslovnih jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components. U 2012. godini kompanija LG Electronics ostvarila je konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company

LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution Company (LG AE) obezbeđuje potpuna rešenja na polju grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), i kompletna energetska rešenja, u oblastima rezidencijalne klimatizacije (RAC), komercijalne klimatizacije (CAC), solarne enegije i osvetljenja širom sveta. Uz lidersku poziciju na svetskom HVAC tržištu i inkorporirane LG tehnologije, LG AE se ubrzano širi i na specijalizovana B2B rešenja kao kompanija sa integrisanim energetskim rešenjima. Zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, značajnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, i efektivnim marketing strategijama, LG AE obara sopstvene rekorde prodaje svake godine od 2000. godine.