Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG rekord

  • Updated
  • 2009 02. 02

LG plazma sa kontrastom milijardu prema jedan
Kompanija LG Electronics je na sajmu CES 2009 održanom početkom januara u Las Vegasu predstavio novu generaciju XCanvas plazmi, čija je glavna osobina rekordan kontrast od milijardu prema jedan. Nove plazme će uskoro biti dostupne na tržištima širom sveta.
Reč je o dva modela, 42PQ6000 od 42 inča i 50PG6000 od 50 inča. Pored rekordnog kontrasta od milijardu prama jedan, nove plazme imaju i 600 Hz osvežavanja čime će u potpunosti eliminisati bilo kakav fosforni trag u brzim scenama. Pored toga, smanjena je i potrošnja struje za oko 60%. Plazme su debljine samo 80 mm i imaju senzor svetla. Preko USB-a mogu da reprodukuju DivX i WMV filmove.
Dizaj novih LG plazmi je veoma atraktivan i uz povoljnu cenu sasvim sigurno će lako pronaći put do sve zahtevnijih kupaca.

# # #

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.


Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs