Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG SmartThinQ™ Hub na ovogodišnjem CES sajmu

Beograd, 05. januar, 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće najnovijeg člana IoT ekosistema, SmartThinQ™ Hub uređaj na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2016. LG SmartThinQ Hub povezuje smart senzore sa uređajima u kući, ali i poseduje mogućnost prikazivanja podsetnika i sastanaka unesenih u kalendar, kao i emitovanja muzike zahvaljujući ugrađenom zvučniku. Elegantno dizajnirani SmartThinQ Hub uređaj poseduje LCD ekran u boji dijagonale 3,5 inča koji se povezuje sa aplikacijom na smart telefonu, kako bi olakšao dvosmernu komunikaciju između smart uređaja i smart senzora u domu.

SmartThinQ Hub
uređaj služi kao platforma za komunikaciju kućnih aparata kao što su mašine za veš, frižideri, rerne, robotski usisivači, klima uređaji, ali i raznih senzora. On prikuplja informacije sa smart uređaja, ali i konvencionalnih uređaja povezanih sa SmartThinQ senzorima putem wi-fi, zigbee i bluetooth tehnologija, prikazujući obaveštenja na LCD ekranu, ili ih najavljujući putem ugrađenog zvučnika.

Poput drugih kućnih aparata i proizvoda kompanije LG, SmartThinQ Hub dizajniran je tako da se odlično uklopi u enterijer doma. Uređaj poseduje metalno telo u dve atraktivne boje: šampanjac zlatna i crna. LCD ekran je nagnut pod uglom kako bi bio pogodan za čitanje, a zvučnici visokog kvaliteta emituju muziku sa nekoliko hiljada besplatnih iHeartRadio stanica, a omogućavaju i puštanje muzike koja se nalazi na pametnom telefonu ili tabletu putem bluetooth konekcije. SmartThinQ Hub kompatibilan je sa velikim brojem uređaja drugih proizvođača koji podržavaju AllJoyn® platformu, a partnerstva kompanije LG sa drugim pružaocima usluga su ključna prednost LG smart home sistema.

LG SmartThinQ Hub je još jedan primer našeg otvorenog pristupa za koji verujemo da je budućnost pametnog doma. Jaka partnerstva sa liderima u različitim industrijama su ono što će smart home tehnologiju učiniti pristupačnijom i pogodnijom za korisnike, što je upravo cilj naše strategije“, izjavio je Seong-Jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution.

LG SmartThingQ Hub, SmartThingQ senzor i drugi pametni proizvodi kompanije LG biće prikazani na CES sajmu od 6-9. januara na štandu kompanije LG (Las Vegas Convention Center, Central Hall # 8204). Za više informacija o LG proizvodima na CES sajmu, posetite www.LGnewsroom.com/ces2016.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha . Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za kuće. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe  potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.