Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG Styler sistem predstavljen na CES sajmu

Beograd, 19. januar, 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novu, nadograđenu verziju Styler sistema za održavanje odeće, koji pruža korisnicima mogućnost da održavaju svežinu, miris i čistoću odevnih predmeta i to u udobnosti svog doma ili kancelarije. Novi LG Styler sistem pruža mogućnost skladištenja pet odevnih predmeta u glavnom odeljku, dok Pants Crease Care tehnologija pruža mogućnost peglanja pantalona, što ukupni kapacitet Styler sistema podiže na šest odevnih predmeta. Kompanija LG opremila je Styler sistem opcijom Wi-Fi povezivanja, omogućavajući korisnicima da upravljaju uređajem sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku.  

Styler sistem pruža mogućnost održavanja garderobe, i to bez upotrebe štetnih deterdženata, čuvajući odeću suvom. Ovaj specijalni proces idealno je rešenje za odeću koja zahteva posebnu negu, poput kaputa i džempera od vune, krzna i kože. Pritiskom na dugme, TrueSteam tehnologija kompanije LG uklanja 99,9 odsto grinja i bakterija na odeći, šeširima i šalovima. Priznati instituti za testiranje proizvoda, poput Britanske fondacije za alergije (BAF) i kompanije Intertek, potvrdili su efikasnost Styler sistema.

Styler sistem za 2016. godinu pruža još više mesta za osetljive odevne komade, bluze, kapute i odeću za bebe. Čak pet odevnih komada može biti očišćeno pomoću Moving Hanger funkcije, koja protresa odeću kroz paru brzinom od 220 okretaja u minuti zarad uklanjanja neprijatnih mirisa i manjeg gužvanja odeće. Dodatno, Pants Crease tehnologija, koja je praktično postavljena sa unutrašnje strane stilizovanih Glass Door vrata ispravlja nabore pantalona ostavljajući savršenu liniju tačno na sredini nogavica.

Još jedna praktična funkcija je i Wi-Fi povezivanje, koje omogućava preuzimanje prilagođenih ciklusa čišćenja putem smart telefona. Takođe, Styler sistem može slati obaveštenja na korisnikov smart telefon i prikazivati informaciju o količini utrošene energije.

„Reagujući na brojne pozitivne komentare koji nam stižu od korisnika Styler sistema, odlučili smo da proširimo liniju većom verzijom namenjenom komercijalnom sektoru, gde nema ograničenja u količini odeće koju treba osvežiti. Naš novi Styler sistem je primer kako kompanija LG razvija ovu kategoriju aparata i zašto je i dalje vodeći svetski proizvođač uređaja”, izjavio je Jo Seong-jin, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliance & Air Solution.

Novi Styler sistem biće dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Koreji u drugoj polovini 2016. godine, a potom i na drugim tržištima.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha . Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za kuće. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe  potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.