Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG Stylus 2 prvi put na MWC sajmu

Beograd, 18. februar 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, unapređenog naslednika G4 Stylus modela, novi LG Stylus 2. Pored konkurentne cene, LG Stylus 2 nudi ekran dijagonale 5.7 inča, kao i niz naprednih karakteristika koje poseduju premium modeli kompanije LG. Takođe, pruža veću preciznost u radu zahvaljujući olovci sa nano-coated vrhom, za razliku od prethodnih modela koji poseduju olovke sa gumenim vrhom.

Ovaj model smart telefona sadrži veliki broj funkcija namenjenih boljem korisničkom iskustvu, kao što su Pen Pop, koji, prilikom korišćenja olovke, zamenjuje popup meni prečicama kao što su Pop Memo i Pop Scanner. Takođe, nova opcija koju pruža LG Stylus 2 model jeste i Pen Keeper, koji sprečava da se olovka zagubi prikazujući popup poruku kada je telefon u pokretu, a olovka nije na svom mestu. Još jedna nova opcija je Calligraphy Pen font koji omogućava da tekst bude napisan lepo i dekorativno, poput pisanja penkalom.

Tanak samo 7.4 mm, a težak samo 145 g, što ga čini primetno tanjim i lakšim od svog prethodnika. Model poseduje jedinstveni dizajn koji karakteriše veliki ravan ekran sa Protruded Flat Display tehnologijom, dok je na poleđeni Spin Hairline Patern tekstura, kao i metalni ram duž ivice telefona. LG Stylus 2 smart telefon poseduje dugotrajnu prenosivu bateriju jačine 3,000 mAh i ulaz za SD karticu, kako bi pružio korisnicima mogućnost uživanja u raznim multimedijalnim sadržajima na velikom ekranu dijagonale 5.7 inča.

„LG Stylus 2 je još jedan primer naše posvećenosti uređajima koji su dostupni velikom broju korisnika, pružajući kompaniji mogućnosti za rast i kreativnost na ovom polju“, izjavio je Juno Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication.

LG Stylus 2 ključne specifikacije1:

•    Ekran: 5.7 inča HD In-cell Touch
•    Procesor: 1.2 GHz Quad-Core
•    Kamera: zadnja 13 MP / prednja 8 MP
•    Memorija: 1.5 GB LPDDR3 RAM / 16 GB ROM / MicroSD
•    Baterija: 3,000 mAh (prenosiva)
•    Operativni sistem: Android 6.0 Marshmallow
•    Veličina: 155 x 79.6 x 7.4 mm
•    Težina: 145 g
•    Mreža: LTE / HSPA+ / GSM
•    Boje: bela / indigo / zlatna
•    Povezivanje: Wi-Fi 802.11 b, g, n / bluetooth 4.1 / USB 2.0
•    Boje: titan / bela / braon

[1] Karakteristike mogu da varirati u zavisnosti od tržišta.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.