Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

NOVI LG TV NAMENJEN ZDRAVSTVU UZ MULTI TOUCH FUNKCIJU

  • Updated
  • 2018 08. 17


Beograd, 17
. avgust 2018. godine – U savremenoj medicini lekarima posao umnogome olakšava upotreba TV uređaja, telefona ili tableta, a sve u cilju da se pacijentima pruži odgovarajuća nega. Iz tog razloga kompanija LG Electronics (LG) predstavlja svoj prvi Multi Touch Arm TV, za bolje i sigurnije bolničko iskustvo.

 

LG je dizajnirao novi Pro:Centric Smart TV sa veličinom ekrana od samo 15.6”, koji se može montirati na VESA ruku. Veoma je lako podešavati položaj televizora u skladu sa najudobnijim mestom za pacijenta. Doktori mogu da koriste Arm TV prilikom konsultacija, dok na primer pacijenti mogu da vide prikaze skenera i ultrazvuka, a da se ne pomeraju iz udobnosti bolničkih kreveta.

 

Takođe, uz korišćenje Multi Touch opcije pacijenti mogu da uživaju u interaktivnim uslugama i zabavi, kao što su video na zahtev i premijum kanali, i bolničke informacije. IPS tehnologija koju koristi Arm TV pruža impresivan kvalitet slike iz svih uglova gledanja. Dovoljno je izdržljiv i ima širok spektar bezbednosnih prednosti, uključujući antimikrobne materijale, zaštitno staklo i zaobljene ivice. Sve ove karakteristike čine Arm TV idealnim za svaku instituciju koja želi da poboljša negu pacijenta.

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite.