Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi LG UltraWide monitori dostupni u Srbiji

Beograd, 3. jul 2014. godine – Kompanija LG Electronics (LG), lider u proizvodnji UltraWide monitora, predstavila je novu liniju u kojoj su podjednako zastupljeni kako profesionalni, tako i modeli monitora namenjeni svakodnevnoj upotrebi. Pored niza funkcija koje umnogome olakšavaju rad korisnika, ove modele karakteriše i vrhunski minimalistički dizajn koji omogućava ovim monitorima da se odlično uklope u svaki prostor.

„Ponosimo se činjenicom da je naša kompanija prva predstavila jednistveni monitor na svetu, koji se odlikuje ne samo vrhunskim dimenzijama, već i fenomenalnim tehnološkim mogućnostima i kvalitetom slike. Profesionalni korisnici u Srbiji, kao i oni koji ne prave kompromise kada su kvalitet slike i visoki standard performansa u pitanju, konačno će obradovati ova linija izuzetnih proizvoda“, izjavio je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics Srbija.

Nikada do sada nije postignuta takva gustina piksela kod ekrana ovakvih dimenzija kao kod modela 34UM95, čime je omogućen izuzetno efikasan rad profesionalnih montažera i svih stručnjaka koji se bave trodimenzionalnom grafikom i vizuelnom umetnošću. Sve izvanredne karakterstike upakovane su u vrlo elegantnu ambalažu, usklađenu sa LG CINEMA SCREEN dizajnom i opremljenu Crystal Float postoljem, koji stvara vizuelni utisak lebdenja. Osim tananog okvira i providnog postolja, i stereo-zvučnici ugrađeni u monitor doprinose verodostojnom doživljaju prilikom igranja igrica i gledanja filmova.

Ukoliko ste ljubitelji filmova ili strastveni fan video igrica, serija monitora sa oznakom UM65 je idealna za vas. Ovi monitori obogaćeni su  izvanrednom tehnologijom izrade displeja, a na tržištu se nalaze u dimenzijama od 34, 29 i 25 inča. Njihov jednostavan i elegantan dizajn takođe je upotpunjen ultratankim LG CINEMA SCREEN okvirom pojedini modeli i i providnim Crystal Float postoljem.

Ova linija monitora izuzetno je laka za svakodnevnu upotrebu. Ukoliko odaberete režim rada za čitanje, ekran će odati utisak pravog papira, što manje zamara oči, a ujedno i  štedi energiju. Osim toga, svakodnevni rad olakšava i 4-Screen Split funkcija, jer omogućava više otvorenih prozora istovremeno, deleći ekran na više polja (maksimalno 4). Ukoliko korisnik želi da promeni dimenzije otvorenih prozora, potrebno je samo da povuče bilo koju ivicu prozora, a ostali će se automatski prilagoditi novoj dimenziji.

Preporučene cene za 25UM65-P model iz UltraWide linije monitora od 25 inča iznosi 32,990 dinara, za model od 29 inča 49,990 dinara, dok je model od 34 inča  u ponudi po ceni od 79,990 dinara.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.