Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi ukus LG „Čokolade“ na našem tržištu od novembra

Novi LG Chocolate BL20 po povoljnijoj ceni nudi luksuz i visoke performanse prepoznatljive za liniju LG Chocolate[Srbija – 15. oktobar, 2009.] LG Electronics (LG), svetski lider i inovator u tehnologiji mobilnih komunikacija, zvanično je najavio svoj drugi „Čokolada” telefon, novi LG Chocolate BL20 (LG BL20), sa kliznom tastaturom. Nudeći luksuz po pristupačnoj ceni, novi Chocolate BL20 će biti dostupan počevši od oktobra u celom svetu.

Prenoseći duh originalnog Chocolate telefona, novi LG Chocolate BL20 od svog prethodnika nasleđuje lako prepoznatljiv, besprekoran i uglađen izgled. Uz kompaktnu formu, istovremeno jednostavnu i sofisticiranu, unapređene interaktivne opcije ovog telefona čine ga veoma atraktivnim za korisnike koji tragaju za pametnom i stilizovanom funkcionalnošću po pristupačnoj ceni.

Jedinstveni dizajn
Evolucija imperije Chocolate se nastavlja novim LG Chocolate BL20 koji reinterpretira tanki minimalistički dizajn originalnog Chocolate telefona, kako bi mu dao moderniji izraz. Novi LG Chocolate BL20, poput originalnog modela Chocolate serije, karakteriše sjajno-crna površina naglašena luksuznim crvenim odsjajima, pri čemu ovaj telefon gradi sopstveni identitet kliznom tastaturom za lakšu mobilnost.

Još jedna od nasleđenih Chocolate karakteristika, dodatno unapređena na novom LG Chocolate BL20, jesu zanosni crveno osenčeni navigacioni tasteri, koji leže skriveni ispod tamnog eksterijera i otkrivaju se tek kada se klizna tastatura pokrene.

Minimalistički izgled
Novi tanki LG Chocolate BL20 dužine 12.3 milimetra ugostio je neke od iznenađujuće moćnih alata, među kojima je i impresivna kamera od 5 megapiksela, sa autofokusom i blicom. Sa takvim visoko-naprednim funkcijama, elegantno upakovanim u ovaj minimalistički prostor, LG BL20 zadovoljava zahtevne kupce koji ne pristaju na kompromis između stila i performansi.

Kao dodatak blagim i čistim linijama novog LG Chocolate BL20 modela, njegovi bočni kontrolni tasteri, osetljivi na dodir, diskretno su prikriveni. Korisnici sada mogu brzo, gotovo instinktom, pronaći funkcije poput kontrole jačine zvuka ili zumiranja slike kamere za brza podešavanja, uz krajnje minimalističke linije telefona.

Maksimalan doživljaj
Samo jednim dodirom, korisnici mogu dobiti jednostavan, direktan pristup najčešće korišćenim funkcijama ili proveriti vesti i vreme sa Widget Hotkey aplikacijom. Period privikavanja na ovaj uređaj je minimalan zahvaljujući tastaturi od 42 inča koja omogućava ugodan i prepoznatljiv komunikacioni interfejs putem SMS-a.

Inovativna Clear Memo Capture aplikacija sa TextScan funkcijom će promeniti način na koji korisnici snimaju informacije. Ova funkcija pruža mogućnost snimanja teksta, ručno napisanih beleški ili čak crteža sa naprednim vizuelnim zapisom koji se zatim može sačuvati na telefonu za kasnije korišćenje. U trenucima kada parče papira nije pri ruci, novi LG Chocolate BL20 mobilni telefon može da se koristi kao dnevnik ili podsetnik.

Novi LG Chocolate BL20 će se u oktobru pojaviti na tržištima Evrope i Rusije. Od novembra će biti dostupan i u Srbiji.

Više infomacija na www.lge.rs


# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE sačinjava pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lg.com.


Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG teži savršenom spoju tehnologije i mobilnih uređaja i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.
Za više informacija posetite www.lg.com.

KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics representative office Serbia
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs