Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novi Versace mobilni telefon sa LG tehnologijom

Spoj napredne LG Electronics tehnologije i visoke mode kreira vrhunski proizvod

Beograd, 21. maj 2010. – Modna kuća Versace (Gianni Versace SpA) objavila je lansiranje Versace Unique mobilnog telefona, prvog luksuznog i visoko funkcionalnog multimedijalnog uređaja osetljivog na dodir, koji će biti dostupan u svim ekskluzivnin radnjama satova i nakita, kao i Versace buticima širom sveta, od juna 2010. godine.

Versace Unique objedinjuje sve funkcije neophodne kako za ličnu tako i za poslovnu upotrebu. Napravljen je od najfinijih materijala, ručno izrađenih u Francuskoj i obrađen po neprevaziđenim standardima svih Versace proizvoda. Prednja strana telefona urađena je od čiste, tehnološki unapređene keramike ili od ručno nanetog laka, a uokvirena je osamnaestokaratnim zlatom ili umetkom od nerđajućeg čelika (316L). Naličje je presvučeno najfinijom reljefastom kožom koja odslikava simbol modne kuće Versace – glavu Meduze. Ekran Versace Unique modela izrađen je od safir kristala, koji je po prvi put upotrebljen u ovoj veličini na jednom proizvodu. Ovaj gladak materijal nemoguće je ogrebati, veoma je osetljiv na dodir i pruža preciznu kontrolu funkcija touchscreen ekrana.

Ispod ekskluzivnog eksterijera Versace Unique mobilnog telefona nalazi se svet napredne tehnologije, kreirane od strane kompanije LG Electronics, koja garantuje savršenu vezu između modernog načina života i nove tehnologije, kao i dizajna i funkcionalnosti. Versace Unique pruža sve performanse mobilnog telefona: 3G mrežu, client e-mail, medija plejer i kameru od 5 mega piksela sa blicem. Ovaj uređaj takođe nudi i neprevaziđenu Dolby Mobile tehnologiju koja pruža visokokvalitetan zvuk melodija, MP3 muzičke i video fajlove, obezbeđujući 30 sati reprodukcije.

Đan Đakomo Feraris (Gian Giacomo Ferraris), izvršni direktor Versaće Grupe izjavio je ovim povodom: „Zaista smo uzbuđeni zbog Versace Unique-a. Naš tim je veoma dobro sarađivao sa kompanijom ModeLabs radivši na kreiranju veoma inovativnog proizvoda, koji predstavlja savršen spoj luksuznih materijala, ručne izrade i napredne tehnologije koju koristi kompanija LG Electronics. Kako se naš posao razvija, posebno smo srećni što možemo da povećamo ponudu luksuznih aksesoara koji dopunjuju našu osnovnu ponudu modnih proizvoda u skladu sa Versace DNA konceptom.”

Više infomacija o ovim proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o Versace
Đani Versaće (Gianni Versace SpA) je jedna od vodećih internacionalnih modnih dizajnerskih kuća i svetski poznat simbol italijanskog luksuza. Kompanija dizajnira, proizvodi, distribuira i prodaje modne i lajfstajl proizvode uključujući Atelier (Haute Conture), Prèt-à-Porter, aksesorare, fini nakit, satove, naočare, parfeme i nameštaj, a svi oni nose simbol kompanije –glavu Meduze. Za više informacija posetite www.versace.com.


KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lge.com
www.lge.rs