Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Novo iz kompanije LG Electronics

  • Updated
  • 2009 01. 26

HFB-500 Solarni headset
Ako vaš posao zahteva mnogo telefonskih razgovora, čak i tokom vožnje, ili jednostavno želite da budete dostupni u svako doba i na svakom mestu, najbolje rešenje za vas je Bluetooth headset koji se lako ugrađuje u kola. Glavni problem je što baterije uglavnom ne traju dugo i znaju da vas ostave na cedilu u važnom trenutku.
Kompanije LG je ponudila rešenje u vidu HFB-500 solarnog headseta koji je spojen sa vašim telefonom preko Bluetooth-a i puni se na solarnu energiju. Jednostavna, lepa i jeftina hands-free opcija posebno ako imate averziju na kablove.
HFB-500 je kompaktan blok dimenzija 94 x 50 x 14mm i težak je svega 72 grama. Uređaj je dizajniran kranje minimalistički, ima samo jedno malo crveno multifunkcionalno dugme sa prednje i po jedno za podešavanje jačine zvuka na bočnim stranama. Oivičen je srebrnim okvirom a pozadina je prekrivena tamnim solarnim panelom koji ima diskretne bele pruge.
Baterije na solarno punjenje dugo traju, imaju dobar kvalitet zvuka i mogu se simultano priključiti na dva telefona. LG HFB-500 nudi brojne mogućnosti za laku konverzaciju dok ste u pokretu. Posle 3 sata punjenja na sunčevoj svetlosti, razgovor može trajati i do 30 minuta.
Možemo ga očekivati i na našem tržištu po veoma pristupačnoj ceni.
# # #

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs