Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Odlične pogodnosti za nove korisnike LG televizora u Srbiji

Beograd, 5. maj 2015. – Kompanija LG Electronics odlučila je da obraduje svoje korisnike novom pogodnosti prilikom kupovine. U sklopu programa „LG 5 godina Bez Brige“ nudi se mogućnost dužeg garantnog roka pri kupovini nekog od najboljih modela LG televizora vrhunske tehnologije.

Svi oni koji se odluče za kupovinu LG OLED TV ili 2015 LG ULTRA HD televizora   u periodu od 1. maja do 30. juna ove godine, biće u mogućnosti da iskoriste ovu pogodnost. Tokom prve dve godine, promocija „LG 5 godina Bez Brige” obuhvata standradnu besplatnu popravku i rezervne delove, kao i besplatan transport za televizore dijagonale od 42“ i veće. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, ova garancija obuhvata besplatnu popravku i rezervne delove, ali ne i troškove transporta.

Kako bi ostvarili pravo na petogodišnju garanciju, korisnici treba samo da prilože dokumentaciju kojom se potvrđuje kupovina (račun, pojednostavljeni račun, priznanica), kao i popunjenu saobraznost i sertifikat, koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici LG Electronics Srbija.

Više detalja o LG promocijama možete naći na zvaničnoj internet strani LG Electronics za Srbiju www.lg.com/rs.

                                                                      # # #
Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalnilider i tehnološkiinovator u potrošačkojelektronici, mobilnimkomunikacijama i kućnimuređajima. Zapošljavapreko 87 hiljadaljudi, kojirade u preko 113 operativnihcentaraširomsveta.Kompanija LG je ostvarilaglobalnuprodajuza 2013.godinu u iznosu od 53,10 milijardidolara (58,14 milijardiKRW), obuhvata pet poslovnihjedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećihsvetskihproizvođačaflet panel televizora, mobilnihtelefona, rashladnihuređaja, mašinazapranjeveša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnikpriznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013.godinu. Zavišeinformacija, posetite www.lg.com/rs.