Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Pametni LG monitori

  • Updated
  • 2009 05. 22

Od aprila i u SrbijiMonitori iz nove serije W-53 imaju nekoliko novih tehnologija koje bi korisnicima mogle olakšati svakodnevni rad za računarom.

Jedna od glavnih karakteristika je opcija „autobrightness“ koja omogućava optimizaciju jačine osvetljenja u zavisnosti od svetla u prostoriji i sadržaja koji se prikazuje.

Još jedna inovacija serije W-53 je i „cinema mod“ koji sprečava odvlačenje pažnje za vreme gledanja on-line video sadržaja. Naime, ta opcija će zacrniti sve osim samog video isečka usredsređujući tako pažnju korisnika na sardžaj, a ne na razne oglase. Osim toga, ovi monitori imaju i tajmer koji podseća korisnike da naprave pauzu prema unapred utvrđenim vremenskim intervalima. Aktiviranje podsetnika je vrlo lako namestiti na svakih sat vremena ili na željene vremenske intervale.

Serija je obogaćena i senzorom koji beleži približavanje korisnikove ruke uređaju i aktivira svetlo pod kojim se lakše pronalaze potrebne kontrole. Kad nije u upotrebi, svetla se gase, dajući monitoru elegantan i sofisticiran izgled.

LG monitori serije W-53 Smart dostupni su u veličinama ekrana od 18,5 do 27 inča. Monitori veći od 21,5 inča nude i full HD rezoluciju 1.920x1.080 piksela što ih čini savršenima za prikaz full HD filmova i video igara. Ovi monitori mogu se pohvaliti i odnosom kontrasta do 50.000 i vremenom odziva od 2 ms.


# # #

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 114 operativnih centara uključujući i 82 predstavništva širom sveta. LGE sačinjavaju pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions and Mobile Communications, koje su u 2007. ostavarile globalnu prodaju od 44 milijarde američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, flet panel televizora, klima uređaja, mašina za pranje, optičkih uređaja, DVD plejera I sistema kućnih bioskopa. Za više informacija, posetite www.lg.com