Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Pobednik Napred Inverter igre

  • Updated
  • 2012 02. 24

Kompanija LG Electronics Srbija objavila je pobednika Facebook igre Napred Inverter. Miloš Bižić je bio najuspešniji i osvojio je vrednu nagradu – LG CA12WR artcool inverter klima uređaj. U nagradnoj igri koja je trajala od 23. decembra 2011. godine do 23. januara ove godine, svi LG Srbija fanovi imali su priliku da se oprobaju u tri zanimljive igre i osvoje vrednu nagradu.

Još jednom čestitamo Milošu na prikazanom znanju!