Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Pobednik Quizland nagradnog kviza

  • Updated
  • 2012 07. 12

Kompanija LG Electronics Srbija objavila je pobednika Facebook kviza Quizland. Siniša Okolišan je bio najsrećniji učesnik kviza i osvojio je vrednu nagradu – LG Optimus L3 mobilni telefon! U nagradnom kvizu koji je trajao od 21. juna do 2. jula 2012. godine, svi LG Srbija fanovi imali su priliku da odgovorima na 5 lakih pitanja osvoje vrednu nagradu.

Još jednom čestitamo Siniši na prikazanom znanju!