Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Podrška korisnicima LG proizvoda na srpskom jeziku iz regionalnog korisničkog centra

Od septembra sa operaterima u regionalnom korisničkom servisu u Budimpešti možete razgovarati na srpskom jeziku

Beograd, 24. septembar, 2012. – Korisnici uređaja kompanije LG Electronics od septembra moći će da dobiju sve neophodne informacije na srpskom jeziku, pozivom na broj korisničkog centra 011–36-30-500. U regionalnom centru smeštenom u Budimpešti, radiće 23 operatera koji su prošli četvoronedeljnu obuku i koji će pružati pomoć korisnicima iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bugarske i Rumunije.

„LG korisnički centar u Mađarskoj je veoma značajan ne samo za nas, zemlje iz regiona, već i za celu kompaniju LG Electronics na globanom nivou. Razlog je jednostavan – briga o korisnicima naših proizvoda je jedan od prioriteta kompanije LG. Ukoliko imaju bilo kakvo pitanje, mi smo tu da im odgovorimo u najkraćem mogućem roku i da budemo maksimalno efikasni pri tome“, izjavio je Nemanja Milešević, rukovodilac LG servisne mreže za Srbiju i Crnu Goru. „Otvaranje linije za Srbiju, gde će korisnici moći da dobiju sve neophodne informacije na srpskom jeziku, predstavlja još jedan korak napred kada je u pitanju unapređenje usluge na lokalnom tržištu.“

Regionalni korisnički centar kompanije LG Electronics premešten je iz Poljske u Mađarsku (Budimpešta), čime će se svakako poboljšati brzina i kvalitet usluge. Pored korisnika iz Srbije i kupcima iz Mađarske, Hrvatske, Bugarske i Rumunije, biće pružena usluga na maternjem jeziku. Svi operateri su prošli četvoronedeljnu obuku u prostorijama LG Electronics u Budimpešti. Takođe, još jedna od prednosti novog centra jeste i da operateri dele prostorije sa serviserima, te će vaš sagovornik uvek moći da vam pruži preciznu i tačnu informaciju.

Broj telefona LG call centra je kao i do sada 011–36-30-500 i to po ceni nacionalnog poziva. Radno vreme je od 8 do 18 časova radnim danima.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs