Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Predstavljen novi LG Styler sistem za brigu o odeći

Beograd, 16. januar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike CES 2015 novu, unapređenu verziju svog jedinstvenog sistema održavanje odeće, LG Styler. Kompaktniji i pristupačniji, novi LG Styler kreiran je da osvežava garderobu bez deterdženta, što predstavlja idealno rešenje za odeću koja se teško održava, kao što su odela, kaputi i džemperi.

Opremljen nizom funkcija koje ne poseduje nijedna veš mašina, najnoviji LG Styler osvežava odeću izuzetno brzo i jednostavno. Funkcija Odor Removal koristi paru kako bi uklonila neprijatne mirise od dima, hrane i znoja, a potrošači mogu da biraju između dve različite arome koje odeći pružaju osvežavajući i diskretan miris. Quick Refresh funkcija omogućava da odeća  odiše svežinom, dok Moving Hanger Action nežno protrese odeću nakon što je tretirana parom, kako bi se uklonile sve neravnine. Nova Easy Pants Crease Care funkcija učiniće pantalone osveženim i savršeno ispeglanim za svega pola sata. Novi LG Styler takođe ima ugrađenu toplotnu pumpu koja proizvodi topao vazduh i održava ga na niskoj temperaturi, kako bi odeća bila sačuvana od skupljanja ili oštećenja tokom sušenja.

LG Styler takođe efikasno uništava bakterije zahvaljujući TrueSteam™ tehnologiji mlaza vrele pare, koju poseduju mnoge LG veš mašine. Jednostavnim pritiskom na dugme, vrela para eliminiše 99,9 odsto bakterija koje se nalaze u dubinskim slojevima odeće i igračaka. Poznate organizacije za testiranje proizvoda, uključujući Britansku fondaciju za alergije (BAF) i Korejski institut za testiranje i istraživanje odeće (KATRI), testirali su i utvrdili efikasnost ove pare za uklanjanje bakterija. Testovi koje je obavio Intertek pokazuju da LG Styler tokom procesa sterilizacije u trajanju od 90 minuta eliminiše oko 92% perhloretilena, glavne hemijske supstance koja se stvara pri suvom pranju i stvara kancerogene materije.

Takođe, novi LG Styler poseduje i Smart Diagnosis™ funkciju koja upozorava korisnika putem smart telefona kada uređaj treba da se odražava ili popravi, dok NFC standard omogućava potrošačima da preuzimaju specijalne programe za svoj Styler samo jednim dodirom na telefonu.

U odnosu na prethodni model, površina uređajasmanjena je za 30 odsto, a oble ivice, moderna staklena vrata i prefinjeni aluminijumski držač omogućavaju da se novi LG Styler savršeno uklapa u praktično svaki enterijer. Osnovne kontrole prikazane su na diskretno osvetljenom displeju, osetljivom na dodir, koji se nalazi sa prednje strane uređaja. Styler radi veoma tiho, na samo 40 decibela jačine, tako da može ostati uključen i za vreme spavanja.

„Što imamo više obaveza, sve nam je teže da pravilno održavamo svoj gardarobu”, rekao je Seong-jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Profesionalno hemijsko čišćenje ne samo da je skupo, već, čestim korišćenjem može ošteti vašu odeću. LG Styler predstavlja odličnu alternativu takvoj usluzi pomažući korisnicima da imaju veću kontrolu nad svojom garderobom, održavajući kapute, džempere, bluze i druge osetljive stvari u najboljem izdanju”.

Specifikacija:
•    Capacity Clothing osveživač (ukupno 4 komada)
•    Easy Pants Crease Care
•    Tehnologija toplotne pumpe
•    Sanitary Cycle (sertifikat Intertek-a)
•    Nežno sušenje za delikatnu odeću
•    Smart Diagnosis™
•    Near field communication (NFC)   

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.