Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Predstavljena nova LG Signature linija proizvoda na CES sajmu

Beograd, 15. januar, 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je novu LG Signature liniju proizvoda, koja je postala simbol za sklop najbolje tehnologije i dizajna. Stvorena sa idejom da predstavlja oličenje prefinjenosti i odanosti suštini svakog proizvoda, u okviru ove linije nalaze se izuzetni 4K HDR OLED televizor, unapređena Twin Wash veš mašina, najnoviji Door-in-Door frižider, futuristički hibridni prečišćivač vazduha, rerna sa moćnim karakteristikama, kao i vrhunska TurboSteam mašina za sudove. Kako se brend bude širio, LG Signature serija obuhvataće sve širu ponudu proizvoda.

OLED televizor sa vrhunskom tehnologijom za pravi ugođaj

LG Signature OLED televizor, dobitnik „Nagrade za najbolju inovaciju“ na Sajmu potrošačke elektronike CES 2016, elegantan je i jednostavan, bez nepotrebnih elemenata koji odvlače pažnju korisnika od uživanju u sadržaju. Ovaj televizor pruža jedinstveni Picture-on-Glass dizajn, praćen ultra tankim OLED panelom debljine 2,57 milimetara, sa prozirnim crnim pozadinskim staklom i sistemom zvučnika koji se nalazi na prednjem delu televizora. LG Signature OLED televizor dobio je Ultra HD Premium priznanje od UHD alijanse (UHDA) jer ispunjava najzahtevnije standarde kada su  u pitanju rezolucija, HDR (High dynamic range), kvalitet osvetljenja, raspon boja, naročito nivoi crne boje, velika dubina zvuka i brojne druge kriterijume. Sa HDR mogućnostima, zatamnjivanjem piksela, panelom i procesorom snage 10 bita, ColourPrime Pro tehnologijom i novim webOS 3.0 operativnim sistemom, LG Signature OLED televizor predstavlja poslednju tehnologiju izrade televizora.

Veš mašina kao nijedna druga

LG Signature veš mašina unikatnog dizajna, predstavlja unapređenu verziju LG Twin Wash mašine, koja je prvi put predstavljena na CES sajmu prošle godine. LG Signature veš mašina sa prednjim punjenjem i prečnikom bubnja od 24 inča je izdržljivija, praktičnija i prefinjenija nego ikada do sad, a poseduje i jedinstveno Mini Wash postolje ispod glavne jedinice.

Minimalistički dizajn LG Signature veš mašine dodatno je oplemenjen prelepim Quick Circle korisničkim interfejsom osetljivim na dodir, koji je ugrađen u staklena vrata pod uglom od 17 stepeni, što omogućava lako čitanje čak i u stojećem položaju. Push Open vrata mogu se otvoriti iako su ruke zauzete, samo laganim pritiskom. Emajlirani omotač daje veš mašini uglađen izgled koji je otporan na rđu i otiske prstiju.

LG Signature veš mašina poseduje Centum System™ koji poboljšava izdržljivost i energetsku efikasnost, a buka pri radu značajno je smanjena jer Centum System™ umanjuje vibracije bubnja tokom ciklusa pranja.

Frižider koji zadržava unutrašnju svežinu

LG Signature frižider predstavlja uređaj sa intuitivnim i revolucionarnim pristupom. U skladu sa svojim inovativnim pristupom, kompanija LG dodatno je unapredila svoj nagrađivani dizajn frižidera, dodavanjem Knock-on Door-in-Door funkcije koja omogućava da zatamnjeni Door-in-Door odeljak postane vidljiv uz pomoć jednostavnog kucanja. Njegova providna površina omogućava korisnicima da imaju predglednost sadržaja frižidera bez otvoranja vrata, što značajno štedi energiju smanjujući gubitak hladnog vazduha. Još jedna inovacija je i Auto Door Open funkcija koja automatski otvara vrata kada se osoba približi frižideru, omogućavajući brz i lak pristup čak i ako su vam ruke pune namirnica.

LG Signature frižider pokreće Inverter linearni kompresor kompanije LG koji automatski podešava kapacitet hlađenja na osnovu opterećenja i stvara manje unutrašnje trenje, a poseduje i garanciju od 10 godina.  

Prečišćivač koji čisti vazduh pred vašim očima

Kompanija LG veruje da ništa nije važnije od čistog vazduha, zbog čega fantastično dizajnirani LG Signature čistač vazduha pretvara proces čišćenja u pravo vizuelno iskustvo, uz pomoć svog inovativnog transparentnog panela. Opremljen naprednom Aqua-Cyclone funkcijom, ovaj uređaj koristi snagu vode za uklanjanje štetnih hemikalija i nečistoća, vrlo brzo dovodeći nivo vlage u prostoriji na željeni nivo. Jedinica poseduje Semi-Permanent sistem filtera, omogućavajući korisnicima uklanjanje, pranje i ponovno korišćenje filtera i do 10 godina, štedeći vreme i novac.

Imajući u vidu da su čestice prašine najčešće nevidljive ljudskom oku, korisnici mogu da se uvere u kvalitet vazduha u svojoj prostoriji uz pomoć Smart PM1.0 indikatora. Smešten pored kontrolnog ekrana, indikator koristi četiri boje osvetljenja da označi koncentraciju čestica prašine.

LG Signature linija je oličenje svega što je važno kompaniji LG i nadamo se da ćemo ovu filozofiju preneti korisnicima koji cene najbolje proizvode jakih brendova”, izjavio je Brian Na, izvršni potpredsednik i globalni marketing predstavnik kompanije LG.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.