Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Promene u rukovodstvu kompanije LG Electronics

Beograd, 27. novembar 2015. godine – Kako bi uspešno nastavila sa radom i u sledećoj godini, kompanija LG Electronics (LG) odlučila je da sprovede ključne izmene u rukovodstvu, imenovanjem tri nova izvršna direktora, koji će zahvaljući svom iskustvu, uspešno nadgledati sve aspekte poslovanja kompanije.

Nove funkcije1 vršiće Jo Seong jin, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Appliances & Air Solutions; Juno Cho, predsednik i generalni direktor kompanije LG Mobile Communications; David Jung, predsednik i finansijski direktor kompanije LG Electronics. Trenutni potpredsednik i generalni direktor Koo Bon-joon, ponovo će se pridružiti rukovodstvu u krovnoj kompaniji LG Corp.

Sva imenovanja važe od prvog decembra 2015. godine, dok će budući direktori na nove funkcije stupiti prvog januara 2016. godine.

1Na osnovu korejskog zakona, članovi Upravnog odbora, članovi predsedništva i direktori odgovorni su za donošenje odluka i sprovođenje rezolucije koje se odnose na poslovanje kompanije i opšte poslove.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.