Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Prvi LG G-Sync monitor dostupan u Srbiji

  • Updated
  • 2017 11. 22

 

Beograd, 22. novembar 2017. godine – Počevši od danas, i najzahtevniji ljubitelji video igara ​​mogu pronaći monitor svojih snova u ponudi kompanije LG Electronics (LG). Korejski proizvođač predstavio je prvi LG G-Sync monitor (model 34UC89G) UltraWide formata, sa odnosom stranica 21:9 i frekvencijom osvežavanja ekrana od 144Hz. Ovim proizvodom, kompanija je dopunila svoj FreeSync portfolio, popularan širom sveta već nekoliko godina, u skladu sa zahtevima brzorastuće gejming zajednice. Novi monitor dostupan je u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 131,999 RSD.

 

Neometano iskustvo igranja zasnovano na kristalno čistoj, fluidnoj slici, brzini i izvanrednom prikazu, osnovni je zahtev ljubitelja video igara. Ipak, korisničko iskustvo ne kreiraju samo karakteristike monitora već i nivo sinhronizacije sa računarom. Dugo vremena je AMD FreeSync tehnologija bila odgovorna za upravljanje frekvencijom osvežavanja monitora, sve dok 2013. godine kompanija Nvidia nije predstavila svoju G-Sync tehnologiju koja upravlja sinhronizacijom frekvencije monitora i računara pomoću hardverskog rešenja ugrađenog u monitor. Ova tehnologija smanjuje ulazno kašnjenje i garantuje neisprekidan, savršeno fluidan prikaz. Nedugo nakon lansiranja, G-Sync je počeo da dobija na popularnosti, tako da je 2015. godine, Nvidia imala dominantan položaj na tržištu sa čak 82% tržišnog učešća u segmentu gejming monitora.

 

Moć G-Sync monitora

 

Prateći navike i potrebe gejmera, Kompanija LG Electronics je liniju monitora naprednih karakteristika sa FreeSync tehnologijom dodatno unapredila visokokvalitetnim G-Sync monitorom (model 34UC89G) sa Nvidia video karticom koja se instalira direktno na zadnju ploču monitora. Sa G-Sync monitorom, slike dolaze do vašeg monitora munjevitom brzinom, bez ulaznog kašnjenja, čineći prikaz na monitoru neverovatno impresivnim, sa znatno realističnijim oblicima i likovima.

 

Filmske avanture na zakrivljenom ekranu

 

Model 34UC89G je FullHD monitor dijagonale 34 inča sa frekvencijom osvežavanja ekrana od 144Hz i zakrivljenim UltraWideTM ekranom odnosa stranica 21:9. Osim uronjavajućeg iskustva koje ovaj monitor pruža, on takođe nudi neverovatno filmsko iskustvo. Ekspanzivni ekran ultra-širokih razmera otkriva područja koja nisu vidljiva na tradicionalnom monitoru sa odnosom stranica 16:9. Široki ekran daje dodatnu prednost ljubiteljima igara poput Final Fantasy, World of Warcraft i drugih masovnih višekorisničkih mrežnih igara (MMORPG) u kojima je veoma bitan pregled perifernog polja igre. Zahvaljujući In-Panel-Switching (IPS) tehnologiji, monitor nudi verodostojne, živopisne boje, sa uglom gledanja od skoro 180 stepeni, tako da su slike znatno realisitičnije i bez cepanja, čak i u slučaju brzih pokreta.

 

Sve za igru

Sa dinamičkom akcionom sinhronizacijom (DAS), ne postoji kašnjenje prikaza čak ni u najintezivnijim igrama, a stabilizator crne boje čini čak i najsnažnije crne tonove jasnim i vrlo detaljnim. To znači da ćete moći da prepoznate Call of Duty likove koji se kriju u senkama. Frekvencija osvežavanja od 144Hz garantuje da ćete imati jasnu, nezamućenu metu tokom munjevitih akcija u igri Battlefield4’s. Ovo je podržano ugrađenim vodičem za kabl miša, koji vam pruža slobodne pokrete u rukama. Takođe značajno, možete podesiti ugao visine i nagiba monitora prema svojim potrebama.

 

Prvi G-Sync monitor kompanije LG dizajniran je tako da pruži najbolje korisničko iskustvo u igranju igara, a model 34UC89G je dostupan u Srbiji sa preporučenom maloprodajnom cenom od 131,999 RSD. U napredne karakteristike, LG gejming monitora najnovije generacije možete se uveriti na Festivalu gejminga i pop kulture Games.con, od 15. do 17. decembra na Beogradskom Sajmu.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.