Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Punom parom

Brzo i efikasno čišćenje sa novim Kompressor Hoover usisivačem kompanije LG

Beograd, 14. jun 2011. – Kompanija LG predstavila je novi model usisivača iz svoje Hoover porodice, Kompressor Elite (VK8920SCAQ), koji omogućava da u isti mah i usisate i očistite podove u Vašem domu. Papučica usisivača opremljena dodatnim sistemom za čišćenje parom čini da u Vašem životnom prostoru više nema grinja i prašine, dok jedinstveni kompresor omogućava da usisate četiri puta više prašine nego do sada.

Čišćenje kuće je aktivnost koja zahteva dosta vremena i veliku količinu energije, uz rezultatate koji, uprkos uloženom trudu, često nisu zadovoljavajući. Kompressor Elite snage 2050 W, međutim, uklanja i najsitniju i najuporniju prljavštinu. Zahvaljujući dodatnom sistemu za čišćenje parom više nisu potrebni različiti hemijski preparati da bi pod blistao. Upravo zato, ovaj uređaj je idealan za domaćinstva sa malom decom.

Prilkom korišćenja usisivača Kompressor Elite, sva usisana prašina i prljavština ostaju unutar njega. Vazduh koji ispušta ovaj usisivač je 99,95% čist, dok HEPA aktivni karbonski filter sprečava da čestice veće od 0,3 mikrona izađu napolje. Neprijatni mirisi su takođe neutralizovani zahvaljujući specijalnim filterima sa integrisanim česticama uglja. Pored kompresovanja prašine, „turbo ciklon” tehnologija ima i značajnu ulogu u filtriranju. Zahvaljujući multi-step funkciji, ovaj usisivač efikasno uklanja većinu prašine iz vazduha, usled čega nije potreban dodatan filter u rezervoaru.

Kompresor tehnologija kompanije LG jedina koristi motorizovani kompresor prašine koji sprečava da se prikupljena prašina i prljavština ponovo vrate u vazduh tokom pražnjenja. Rezultat primene ove specijalne tehnologije je izuzetan – uz pomoć rotirajućih lopatica prašina se kompresuje u čvrste sabijene celine i može se ukloniti bez raspršivanja, čime se sprečava širenje alergijskih čestica u vazduhu. „RotaBlade” lopatica je u stalnom kretanju unutar rezervoara, tako da ovakvo kompresovanje prašine povećava kapacitet usisivača četiri puta. Na ovaj način, možete da usisavate više, a da praznite uređaj ređe.

LG Kompressor Elite je izuzetno tih. Zahvaljujući dvostrukoj gumenoj komori proizvodi zvuk od svega 72 decibela, umesto uobičajenih 78 decibela. Ovaj usisivač možete koristiti noću, bez bojazni da ćete probuditi komšije. U Srbiju ovaj model dolazi u septembru, očekivana maloprodajna cena je 37.999,00 dinara.

Reklama za LG KOMPRESSOR™ tehnologiju je osvojila zlatnu medalju na ovogodišnjem prestižnom Clio festivalu reklama. Nagrađenu reklamu možete pogledati ovde: http://www.youtube.com/watch?v=UURgWOMLESY

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Appliance Company
LG Electronics Home Appliance Company je inovator u industriji kućnih aparata, posvećen ponudi zdravijih i ekološki pogodnijih proizvoda, uz kombinaciju smart tehnologije i trend-seterskog dizajna, obezbeđujući potpuna rešenja za unapređenje svakodnevnog života. LG-evi intuitivni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova, uređaje za kuvanje, usisivače, i ugradne kućne uređaje, dizajnirani su da se usklade sa potrebama potrošača širom sveta. LG-eve inovativne tehnologije i brojne napredne funkcije, a među njima i prvi svetski interaktivni frižider, mašina za pranje veša na paru i kombinacija mikrotalasne pećnice i rerne, postavljaju nove standarde u industriji kućnih aparata, doprinoseći LG-evoj poziciji globalnog lidera.