Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG kreirao monitor za gejmere sa AMD tehnologijom

 

Beograd, 12. maj 2015. godine – Zajedno sa brzim razvojem vrhunskih tehnologija koje poboljšavaju performans najnovijih monitora, rastu i diskusije oko toga koji ekran i koje njegove karakteristike najbolje zadovoljavaju potrebe potrošača. Saradnja kompanija LG Electronics (LG) i AMD izazvala je veliku pažnju u industriji video igara, kao i očekivanje da će ovaj gejming monitor postaviti nove standarde kada je u pitanju korisničko iskustvo.

Raj za gejmere: LG 21:9 UltraWide i AMD FreeSync tehnologija

Kao vrhunski proizvođač 21:9 UltraWide monitora, kompanija LG je svoj novi monitor obogatila AMD FreeSync tehnologijom, što je rezultiralo u stvaranju vrhunskog 21:9 UltraWide gejming monitora (model 34UM67). Zahvaljujući ovoj tehnologiji, 34UM67 monitor omogućava idealno iskustvo igranja MMORPG video igara, bez kašnjenja ili cepanja slike i isprekidanog rada. Kao jedini monitor sa odnosom slike 21:9 koji poseduje FreeSync tehnologiju, 34UM67 ne samo da pruža vrhunski doživljaj prostora, već podržava i osvežavanje ekrana do 75 Hz zahvaljujući AMD Dynamic Refresh Rate tehnologiji.

Njegov široki IPS panel dijagonale 34 inča uklanja svaku potencijalnu nepravilnost koju bi mogao da prouzrokuje širok ugao gledanja. Osim toga, njegova sRGB 99% paleta boja omogućava jasan prikaz boja, dok Dynamic Action Sync režim rada, jedna od izuzetnih karakteristika ovog monitora, ograničava kašnjenje slike na samo 9,6 ms, što je sertifikovano od strane TÜV Rheinland. Takođe, PRAD ProAdvisor GmbH & Co prepoznao je 34UM67 kao monitor prve klase, od mogućih tri, shodno kašnjenju slike.

Dodatne privilegije: Dynamic Action Sync i Black Stabilizer

34UM67 je kreiran tako da gejmerima omogući maksimalno uživanje brojnim korisnim karakteristikama koje omogućavaju smanjenje vremena reakcije, pogodne režime rada, kao i unapređene vizuelne efekte. Stabilizator crne boje (Black Stabilizer) omogućava prikaz više detalja automatski detektujući najmračnije delove scene, povećavajući nivo svetlosti, ali i smanjivanjem naglih treperenja koja mogu da ometaju igrače. Dynamic Action Sync režim rada je takođe veoma važan, jer smanjuje kašnjenje slike, što omogućava neometani tok igre.

LG i AMD: Zadržavanje vrhunske pozicije zahvaljujući saradnji

Kada je u pitanju pružanje najboljeg iskustva igranja video igrica, LG 21:9 UltraWide 34UM67 monitor sa AMD FreeSync tehnologijom je idealna kombinacija.

„Konačno smo uspeli da se oslobodimo cepanja i prekidanja slike, što je uzrokovalo probleme prilikom igranja video igara na PC uređajima već 30 godina", rekao je Roj Tejlor, korporativni potpredsednik ISV/IHV Partnerske Grupe, u kompaniji AMD. „Kompanija AMD je veoma zadovoljna 34UM67 monitorom koji je kreiran da pruži najbolje gejming iskustvo, pojačano AMD FreeSync tehnologijom."

„Očekujemo da ćemo nastaviti sa širenjem serije 21:9 UltraWide monitora, nakon što smo uvideli potencijal ovih uređaja", rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji. „Kao jedini monitor koji poseduje odnos stranica 21:9 a obogaćen je AMD FreeSync tehnologijom, LG 34UM67 će definitivno oduševiti gejmere svojim izuzetnim performansama."

LG monitor 34UM67 sa dijagonalom 34 inča dostupan je po ceni od 91.990,00 dinara, dok je model 29UM67, nešto kraće dijagonale, od 29 inča, dostupan po ceni od 54.990,00 dinara.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.