Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

 • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
 • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
 • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
 • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Saradnja LG-ja i Dolby tehnologije

 • Updated
 • 2008 08. 19

LG Electronics (LG), svetski tehnološki i lider u mobilnim komunikacijama i Dolby Laboratories, Inc., svetski lider u tehnologijama koje čine osnovu najbolje audio zabave najavili su da će LG biti prvi proizvodjač mobilnih telefona na svetu sa ugrađenom Dolby tehnologijom. Tim ugovorom LG postaje jedini vlasnik licence za proizvodnju telefona sa ugrađenom Dolby tehnologijom.

Dolby Mobile tehnologija je platforma za audio obradu, konstruisana da unapredi i obogati zvuk, čime doprinosi njegovom boljem doživljaju. Izgrađena na portfoliju Dolby-jevih tehnologija, Dolby Mobile tehnologija je prilagođena za mobilne aplikacije.

“Kao prva kompanija u svetu koja će ugrađivati Dolby Mobile tehnologiju u svoje telefone, LG Electronics još jednom ima priliku da potvrdi svoje lidersko mesto u proizvodnji mobilnih telefona i multimedijalnih usluga,” kaže dr Skott Ahn, predsednik LG Electronics Mobile Communications Company. “ Verujemo da će ova tehnologija podići standarde u kvalitetu zvuka na multimedijalnim telefonima i očekujemo da će nam Dolby Mobile pomoći da stvorimo novi trend u industriji mobilnih telefona. LG je orijentisan da svoje potrošače snabdeva najboljim uređajima I saradnja sa Dolby-jem će nam u tome pomoći.”


Nabrojmo neke od novih performansi koje će biti sadržane u telefonima:

 • Mobile Surround - koji, uz slušalice, daje potpuno realističan zvuk
 • Sound Space Expander - stvara širok i bogat zvuk koji karakteriše osećaj prostranosti, naročito dizajniran za slušanje muzike.
 • Natural Bass - daje dodatnu snagu basovima
 • High Frequency Enhancer – reguliše muziku i ostale sadržaje kod efekata visoke frekvencije
 • Graphic EQ, - nezamenljiv kod promene različitih tipova muzike
 • još mnogo toga...


O kompaniji LG Electronics
LG Electronics je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeći proizvođač UMTS (WCDMA), CDMA i GSM mobilnih telefona. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i inovativnom dizajniranju uređaja, LG je u mogućnosti da stvori kvalitetnije mobilno okruženje za svoje korisnike širom sveta. Sa kompletnom ponudom žičnih i bežičnih rešenja, LG rapidno proširuje svoje prisustvo, kao i udeo na globalnom mobilnom tržištu. Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.    

Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.rs i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.rs