Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Scarlet

  • Updated
  • 2008 05. 14

Ona je blistava
Sa crvenom pozadinom, dugmetom za uključivanje sa LED svetlom koje menja boju, bez ubičajenih zvučnika sa strane, Scarlet donosi revolucionarnu lepotu na polje LG-jevih LCD Televizora

Ona je uzbudljiva
Scarlet daje prirodnu sliku i zvuk na najvišem nivou. Unapredjena TruMotion tehnologija od 100Hz u kombinaciji sa zvukom, dovedenim do nivoa prave umetnosti, koji je kreirao lično Mark Levinson, omogućava novo, izuzetno iskustvo prilikom gledanja.

Ona je inteligentna
Inteligentni senzori osobadjaju vas dosadnog prilagodjavanja slike i zvuka i čuvaju od rasipanja energije, što je prava priroda Plug & Play sistema.

Ona je izuzetna
Vaša želja za preciznom i prefinjenom slikom biće zadovoljena Expert modom i A/V modom. Kreirana specijalno po standardima Image Science Foundation, Scarlet nema poznatih rivala.

Inteligentna modna ikona
Sofisticirani stajling nove serije LCD televizora 2008, čist dizajn transformiše u revoluciju u kućnoj zabavi. Kada mašta i ingenioznost dele isti san, sve je moguće.


O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 110 operativnih centara uključujući i 81 predstavništvo širom sveta. LGE sačinjavaju četiri poslovne jedinice - Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display i Digital Media, koje su u 2006. ostavarile globalnu prodaju od 38,5 milijardi američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač CDMA mobilnih telefona, optičkih uređaja i DVD plejera.

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeći proizvođač UMTS (WCDMA), CDMA i GSM mobilnih telefona. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji i inovativnom dizajniranju uređaja, LG je u mogućnosti da stvori kvalitetnije mobilno okruženje za svoje korisnike širom sveta. Sa kompletnom ponudom žičnih i bežičnih rešenja, LG rapidno proširuje svoje prisustvo, kao i udeo na globalnom mobilnom tržištu. Za više informacija, molimo posetite www.lg.com.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji Communis koja je od LG Electronics, Inc ovlašćena za odnose sa javnošću. Kontakt osobe Danijela Popović Jurić – 065 36 36 143, e mail: danijela.popovic@communis.co.yu i Gordana Šoštarić 065 36 36 119, e mail: gordana.sostaric@communis.co.yu