Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Smislite priču, provozajte Alfu MiTo i osvojite najbrži televizor na svetu LH5000

  • Updated
  • 2009 06. 29

Alfa Romeo je u okviru svoje promocije novog modela MiTo osmislio jako zabavan način da uključi sve posetioce Delta City-ja i zvaničnog website-a www.alfaromeo.rs u trku za nekoliko vrednih nagrada. Ideja je da iskoristite osam od 64 ikonica i koristeći njih i svoju maštu ispričate zanimljivu priču. Mogućnost da se ispriča priča ili čak život u samo par slika je ono što je ovu ideju učinilo tako popularnom. Jedna od glavnih nagrada je LG-jev LH5000 televizor koji sa svojom TruMotion 200 Hz tehnologijom omogućava mnogo brže smenjivanje slika tako da nema više mutnih i nerealnih slika. Možete osvojiti i priliku da uživate u novom Alfa MiTo modelu na jednu ili dve nedelje.

# # #

O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 114 operativnih centara uključujući i 82 predstavništva širom sveta. LGE sačinjavaju pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions and Mobile Communications, koje su u 2007. ostavarile globalnu prodaju od 44 milijarde američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, flet panel televizora, klima uređaja, mašina za pranje, optičkih uređaja, DVD plejera I sistema kućnih bioskopa. Za više informacija, posetite www.lg.com