Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Svaki treći prodati UltraWide monitor dolazi iz kompanije LG

Beograd, 31. jul 2014. godine – Prema zvaničnim podacima međunarodne agencije za istraživanje tržišta (IDC), kompanija LG Electronics ubedljivi je lider u prodaji IPS UltraWide monitora sa formatom slike 21:9, nakon što je u prvom kvartalu 2014. godine ostvarila udeo na svetskom tržišu od 63 odsto i time duplirala učinak u odnosu na 2012. godinu.

Tokom protekle godine, prodaja monitora sa odnosom prikaza  21:9 povećala se sedam puta, a podaci međunarodne agencije za istraživanje tržišta pokazuju da je LG globalni lider u ovom segmentu u poslednjih pet kvartala.

Superiorna izrada i kvalitet slike doneli su LG IPS UltraWide UM95 liniji monitora priznanja organizacija Intertek, TÜV i UL, kao i nagradu Plus X i najvišu ocenu jednog od najrelevantnijih nemačkih internet portala za testiranje kvaliteta displeja, PRAD.

„Kompanija LG je ponosna zbog svoje liderske pozicije na svetskom tržištu monitora sa formatom slike 21:9”, izjavio je Hyuong-sei Park, načelnik jedinice za IT poslovne jedinice u okviru kompanije LG Electronics. „Ovo impresivno dostignuće je dokaz da naši IPS 21:9 UltraWide monitori savršeno zadovoljavaju potrebe potrošača, pružajući jedinstveno i efikasno korisničko iskustvo visokim kvalitetom ekrana i inovativnim performansama. Trudićemo se da u budućnosti dodatno unapredimo i proširimo ponudu, kako bi korisnicima pružili što veću mogućnost izbora u ovom rastućem segmentu.”

Vodeći model ove serije sa oznakom 34UM95, trostruki je dobitnik  priznanja organizacija TÜV, Intertek i UL, koje su pohvalile vrhunski kvalitet i jasnoću slike ovog modela zajedno sa njegovim naprednim karakteristikama. Organizacija Intertek je ovom, kao i modelu 29EA73, dodelila prestižnu nagradu za kvalitet i performanse. Žiri nagrade Plus X, jedne od najprestižnijih evropskih nagrada za tehnološke inovacije, posebno je pohvalio izuzetne karakteristike modela 34UM95 kao što su Thunderbolt™ 2, 4-Screen Split i Dual-Link Up, koje povećavaju produktivnost ekrana. Nemački internet portal PRAD, koji je monitorima 34UM95 i 29UB65 dao najvišu ocenu, impresioniran je zapanjujućim kvalitetom slike i boja.

LG IPS 21:9 UltraWide monitori dostupni su na tržištu Srbije u odabranim radnjama za prodaju tehničke robe. Preporučene cene za 25UM65-P model iz UltraWide linije monitora iznosi 32,990 dinara, za model 29UM65-P 49,990 dinara, 34UM65-P 79,990 dinara, a model 34UM95 je u ponudi po ceni od 115,000 dinara.

###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.