Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Svetska premijera LG Optimus L3II telefona

Beograd, 04. mart 2013. – Nakon premijere Optimus L7II smart telefona u Rusiji, LG Electronics je predstavio i drugi model iz nove L II serije, Optimus L3II, koji će prvo biti dostupan na tržištu Brazila.

Optimus L3II je stilski unapređen i može se pohvaliti udobnošću svog prethodnika kada je u pitanju korisničko iskustvo. Optimus L3II nastavlja da prati trend u dizajnu uz pomoć četiri nova elementa koja čine uređaj upadljivim i zabavnim za korišćenje: minimalistički dizajnirano kućište, laserski sečene konture, sjajan izgled zadnjeg dela, LED osvetljenje home dugmeta.

Pored prefinjenog izgleda, Optimus L3II omogućava poboljšano korisničko iskustvo uz atraktivan i novi izgled. Zahvaljujući većem kapacitetu baterije, Optimus L3II sada pruža QuickMemo sa Overlay režimom koji povećava produktivnost, koji je do sada bio dostupan samo u premijum segmentu LG smart telefona. QuickMemo sa Overlay režimom omogućava korisnicima da brzo hvataju beleške koristeći „transparentni sloj“ kroz koji se vidi pozadina. Ovo eliminiše potrebu za podelom ekrana i omogućava QuickMemo funkciji i drugim aplikacijama da se simultano koriste u režimu punog ekrana.

„Optimus L3II je sveobuhvatan telefon za ljude od stila koji traže tehnološki napredan telefon,“ izjavio je Dr. Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Unapređeno korisničko iskustvo čini ovaj uređaj atraktivnim za mušterije koje žele da iskažu osećaj stila bez žrtvovanja funkcionalnosti.“

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs