Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

Tako SUPER!

LG E90: monitor tanak kao ajlajner

Beograd, 24. februar 2011.– LG Electronics (LG) predstavio je srpskom tržištu najnoviju kategoriju monitora sa LED pozadinskim osvetljenjem pod nazivom SUPER LED. SUPER LED nije samo ime nove serije monitora sa LED osvetljenjem, već proizvodi iz ove kategorije zaista pružaju superiorne performanse u svim kategorijama, uključujući super slim dizajn (E90 i E60 monitori), ultra široki ugao gledanja (IPS6 i IPS1), vrhunski kvalitet slike (E81) i maksimalnu uštedu energije (E41).

E90 serija monitora
LG E90 je tanak kao super model. Debljina monitora je 7,2 mm, što ga čini najtanjim monitorom na svetu danas. Prikazuje realističnu i oštru sliku u kombinaciji sa savršenom reprodukcijom boja, tako da kada se super modeli kao što su Irina Shayk ili Eniko Mihalik pojave na ekranu, izgledaju savršeno, baš kao i u realnosti. Površine od brušenog aluminijuma na krajevima podsećaju na jedinstveni nameštaj od metala najpoznatijih industrijskih dizajnera. I postolje je dizajnirano tako da podseća na umetničko delo, ali i da vrši još jednu funkciju: da krije konektore i sve kablove monitora.

E60 serija monitora
Kvalitet koji odmara oči

Da li biste želeli da dobijete lojalnog partnera sa kojim možete da provodite više vremena? LG E60 monitori čuvaju vaše oči i postaju vaš lojalni partner ukoliko dugo radite ili igrate igrice. Ovi monitori sa maksimalnom rezolucijom od 1920 x 1080 piksela nude odličan mega-kontrast, odziv od 2 ms, nekoliko načina povezivanja i sve to u uređaju čija debljina odgovara dimenzijama dve grafitne olovke. Plavo signalno svetlo, transparentno postolje, tanko i podesivo kućište i svedeni atraktivan dizajn čine da monitori E60 serije izgledaju savršeno.

E81 series
Ništa osim HD rezolucije

Visine na kojima lete orlovi nedostižne su za druge letače. Dubine okeana u kojima neka stvorenja žive, van domašaja su za mnoge životinje. Slično tome, kvalitet slike koju LG E81 LED monitor može da ponudi trenutno je izvan mogućnosti drugih. Zahvaljujući SUPER+ tehnologiji koju je razvila kompanija LG, vreme je da se oprostimo od nedovoljno oštre i zamućene slike. LG E81 poseduje SUPER+ tehnologiju koja pretvara sadržaj niže rezolucije u kvalitet koji je vrlo blizu HD standardima, dok HD sadržaj prikazuje sa izuzetnom oštrinom i kvalitetom slike koji do sada nisu viđeni. Mega kontrast i vreme odziva od 2 ms omogućava prikazivanje još dubljih tamnih boja i jasnijih svetlih tonova. Zahvaljujući Super LED tehnologiji i konektorima koji vode do titanijumskog postolja, E81 je nasledio i sve karakteristike ove linije monitora: debljinu od samo 11,9 mm i izuzetno elegantan dizajn.

E81 biće dostupan na srpskom tržištu u prvoj polovini godine.

IPS1 serija
Vertikalno ili horizontalno?

LG IPS1 monitori se prilagođavaju vašim poslovnim zahtevima! Izuzetno podesivo postolje ovih monitora koje se može rotirati i okretati, i kojima se može menjati nagib, dizajnirano je specijalno poslovnu upotrebu jer omogućava korisnicima da podese monitor prema svojim potrebama. Ugrađeni zvučnici takođe ukazuju da je ovaj monitor namenjen pre svega za poslovno okruženje. Stabilne boje i visoka ujednačenost osvetljenja iz bilo kog ugla gledanja čini ih idealnim za montiranje video materijala i grafički dizajn.

LG IPS1 monitori biće dostupni na srpskom tržištu u prvoj polovini godine.

IPS6 serija
Partner za dug rad bez zamora očiju

Karakteristika koja se najčešće izdvaja kada su u pitanju monitori sa IPS panelima je manji zamor očiju pri radu. Sa samo 19,5 mm širine i jedinstvenim bojama postolja, modeli serije IPS1 kombinuju bogatstvo karakteristika sa vrhunskim dizajnom. Uređaj obezbeđuje stabilne boje, oštar kvalitet slike i visoku ujednačenost osvetljenja što ga čini idealnim za gledanje filmova ili igranje video igrica. LG IPS6 monitori biće dostupni na srpskom tržištu u prvoj polovini godine.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.